![]() |
Alıntı:
|
abd ortadoğu yu ele geçirene kadar türkiye ye hiç bişey yapamaz biz onların üssü gibiyiz orta doğu elinde olduğu zaman da biz bişey yaptırtmayızz ama bu başımızdakilerle yürümez bu iş ...... |
http://www.sonvakit.com/images/Boykott.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxxxxxxxxxxxxx |
Arkadaşlar vatanımın bir karış topragını werdırtmem kımselere dıosunuz dogrudur asker gıremez turkıyeye kolay kolay ama adamlar asker sokmuolar ztn bunu bıldıklerı ıcın turkıyede yasayan turkce bılmeyen ınsanlar war arkadaslar adamlar ole bı duzen kurdularkı istanbulda yakacıkda bile pkk bayrakları asılabılıo ne ınsanlar bunu bılıo nede polis buna bısey yapabılıo artık cok sıkıldım bu ınsanlardan ben napıcaz bılmıorum ama bı cozumunu bulmak zorundayız |
gelsınler bakalım ne olacak alamazlar o kadar kolay dııl turk topraklarını almaları |
ztn belli elinde-sonunda bizede saldircak ********ler... btünn orta doguyu halledip o haritada en güçlü devlet olduumuzdan en son bize saldircaklar...inş yaniliorumdur.. |
amerıkada bu oyunda bır pıyon unutmayın kı yılanın bası israildır yahudılerın ınancına göre vadedılmıs topraklar bırgun gerı alınacakdır bu toprKLAR ICERISINDE ORTAGODU VE TURKIYENIN DOGUSU BULU8NMAKDADIR |
|
ben guluyorum sadece amerika sadece sozde bu haritalari cizer , bunun aynisini yapmaya kalksa tum amerikayi silerler , hem allah muslumanlarin yaninda dir ve insallah hep olur. |
Yürek Siter Yürek, Katil ABD |
Türkiye`de Saat: 04:55 . |