![]() |
Hoşunuza giden en güzel imza kimin?? benim favorim isveçli... **Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana.** |
anlam bakımından alonewolfBeşiktaş'lı olmak şereftir , tercih et ; ya Beşiktaş'lı olacaksın yada şerefsiz... şekil bakımında kendımınkı |
kımsenın yokmu ya begendıgı ımza |
bence benimkisi güzel gerci herkesinkini göremedim |
ALONEWOLF:''Beşiktaş'lı olmak şereftir , tercih et ; ya Beşiktaş'lı olacaksın yadaşerefsiz... '' bende bunu beğeniyorum... |
Benimki kısa ama öz;) BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! |
ACikcasi gozume carpan bi imza olmadi.. |
Alıntı:
|
kartal_54 nikli arkadaşımızın imzası güzel.. aslında bu topicten sonra dikkatimi çekti :D yani bu : Karanlık aydınlıktan yalan doğrudan kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar |
Bende kendi imzama bayılıom.. :D:D |
Beşiktaş'lı olmak şereftir , tercih et ; ya Beşiktaş'lı olacaksın yada şerefsiz... bu güzel. |
imzaların hepsi gerçekten çok güzel.hepsinin kendine göre çok güzel anlamları var.en fazla dikkatimi çeken alonewolf un ki.foruma yakışır bi imza tebrik ederim. |
benimki en güzeli:D |
en güzel benimki tabiki :D |
YILLARCA KAHROLSAK DERTTEN KEDERDEN!! BILSEKKI KELLEMIZ KOPAR BEDENDEN!! ASKIMIZ HARBIDEN HEMDE DERINDEN!! ASLA VAZGECMEYIZ BESIKTAS SENDEN!! bu güzel |
fatih_kartal_1903 XXXX dishykartalbushe XXXX Cheveneburi BJK1903 XXXX isyankar kartal XXXX kartallaryuvası HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER... |
siyahın_zindan XXX SESİMİZ ÇIKMIYORSA FUTBOLU BİLMEDİĞİMİZDEN DEĞİL GELECEĞE YATIRIM YAPTIĞIMIZI BİLDİĞİMİZDENDİR.... BENDE BUNU BEĞENDİM.. |
kendiminkini beğeniyorum desem ayıp etmiş olur muyum?.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
walla benimde beğendiğim imza çok ama benimkine hastayım abi yae.... ......|...................| ....................|............................. .|...... ......| ..................|.................... |............................. |....... ......| ..................|.................... |............................. | ..... ......v ................. v.................... v.............................v....... |
вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. benim hosuma gidenlerden 1 tanesi bu en guzeli benim imzam |
вєşiктαş вiя єşкıуαηıη нαуαт iтiяαzı∂ıя!... ѕυѕαяѕα çαтışмα!, кσηυşuяѕα ѕαναş, уαzαяѕα ∂єѕтαη, ѕєνєяѕє ∂єνяiм σℓυя!.. bu cok guzel bır ımza ama alonewolfunukınıde cok hosuma gıttı |
Alıntı:
BEN ÖLÜRSEM MEZARIMI SISLI DAGLARA GÖMÜN MEZARIM KARTALLARA YUVA OLSUN |
bu msj i imzama bakmakicin yaziorum :D |
Alıntı:
gercekten güzel bi imzam varmis :D :D |
tabiki benim imzam en iyisi bide kuzen ya bjklı olucaksın yada ******** buda fena deil :D |
tum imzalar guzel benim imzadaki son Bugun allah icin ne yaptin en iyisi bence... |
Benimki güzel :D |
benimki de güsel :D:D hepimzin güsell |
Alıntı:
saol abicim seninkide süper....ayrıca çınar sergen neler yapıo...çok tatlı bea:D |
Alıntı:
sende saolasın....tüm bjklilerin imzası süperdir çünkü bizim gibi yaratıcı bi taraftar youk youk youk... |
Alıntı:
|
benimki bizi anlatıyo |
benimki bence:D |
ewt aslı kardeşimizinki number one bence :P |
Alıntı:
bunu beĞendim |
ben en fazla kendi imzamı beğeniyorum:p |
bence herkesin imzası çok güsel |
Türkiye`de Saat: 11:01 . |