![]() |
Uyku Saatiniz?? Arkadaslar uyku saatinizi öğrenebilirmiyim? Ben saat 3-4 ten aşağı uyuyamıorum ne kadar yorgun olursam olimm çok fena kaptırıorum kendimi pc'ye ama üniversite veya dershane olayı baslarsa kesin erken yatmaya baslarım en azından kendimi alıştırırım buna.. Evet arkadaslar siz en erken veya en geç kaçta yatıyosunuz??? |
hergün iş günü olsada olmasada saat 02.00 dan aşağı uyuduğumu hatırlamıyorum alışmışım bir kere ne yapalım |
Bellı olmaz ne zaman uyuyacagim ama sabah erken uyanırım! |
Alıntı:
|
genellikle 00-01 arası yatarım, sabah da 07 gibi uyanırım, malum yaz okulu,yani ortalama 6 saat uyuyorum... |
saat 10 veya 11 de uyurum:) |
23:00 - 24:00 besiktaşın şampiyonluğunda hiç uyumam...:) |
aslında gecenin herhangi bi saati yatsam hemen uyurum ama işte bu internet illeti insanı uykusuz kalmaya zorluyor bazen :D okul açıldığında tabi mecburen erken yatıyoruz |
3den erken yatamıyorum nekdr yorgun olursam olıım kotu bısı ama oyle yani |
Kardeş ünvte başlasın daha erken yatmaya başalarım deemişsin ben normalde sadece beyaz showun olduğu günler 2 gibi yatardım diğer günler 12-1 gibi yatardım ünvte başladığından beri 3 senedir saat 3 ten önce uyuyabildiğim gün sayısı 2 yada 3 keredir yani ünv arkadaş ortamı erken yatmayı engelliyor tabii herkes böylemidir bilemem;) |
Türkiye`de Saat: 08:57 . |