![]() |
Uyku Saatiniz?? Arkadaslar uyku saatinizi öğrenebilirmiyim? Ben saat 3-4 ten aşağı uyuyamıorum ne kadar yorgun olursam olimm çok fena kaptırıorum kendimi pc'ye ama üniversite veya dershane olayı baslarsa kesin erken yatmaya baslarım en azından kendimi alıştırırım buna.. Evet arkadaslar siz en erken veya en geç kaçta yatıyosunuz??? |
hergün iş günü olsada olmasada saat 02.00 dan aşağı uyuduğumu hatırlamıyorum alışmışım bir kere ne yapalım |
Bellı olmaz ne zaman uyuyacagim ama sabah erken uyanırım! |
Alıntı:
|
genellikle 00-01 arası yatarım, sabah da 07 gibi uyanırım, malum yaz okulu,yani ortalama 6 saat uyuyorum... |
saat 10 veya 11 de uyurum:) |
23:00 - 24:00 besiktaşın şampiyonluğunda hiç uyumam...:) |
aslında gecenin herhangi bi saati yatsam hemen uyurum ama işte bu internet illeti insanı uykusuz kalmaya zorluyor bazen :D okul açıldığında tabi mecburen erken yatıyoruz |
3den erken yatamıyorum nekdr yorgun olursam olıım kotu bısı ama oyle yani |
Kardeş ünvte başlasın daha erken yatmaya başalarım deemişsin ben normalde sadece beyaz showun olduğu günler 2 gibi yatardım diğer günler 12-1 gibi yatardım ünvte başladığından beri 3 senedir saat 3 ten önce uyuyabildiğim gün sayısı 2 yada 3 keredir yani ünv arkadaş ortamı erken yatmayı engelliyor tabii herkes böylemidir bilemem;) |
1:30 ya da 2:00 gibi yatıp 8 de kalkıyorum ben.Hafta sonu kalkmam 10 ya da 11 i buluyo. |
ben yazın 3-4 gibi yatıom. okul olduu zmn 1 i geçmez |
ezan duymadan yatmıom :eek: |
en geç 12 her sabah 06.10 da kalkarım işe gitmek için... |
şu anda 24 le 02 arası uyuyorum kısın en gec 11 de uyuyorum sabahları en erken 7 de kalkarım en gecte 9 daa |
tatıldeyım suan gece gunduz karıstı:rolleyes: |
evet tatilde ne zaman eserse öle uyuyom... |
gece 1-2 den önce deil..tabi mesai var sabah 7 de ayaktayız..:( hafta sonu ise hiç belli olmuyor..:) |
yatma saatım 24 en gec kalkış degışıyo |
belli olmuyo ama 12:00 de yatarım genelde 07:00 de kalkıyom:D |
ben hep gec uyurum böyle 01.00-02.00 be Sabahlari hep gec kalkirim |
saat 1 i geçirmem sabahta 9 da kalkarım kışın 7 de |
öğrenci evinde kalanlar bilirler biz konyada sabah 8 de ders olmasına rağmen 4-5 e kadar batak matak oynarız sonra folloş kafayla derse gideriz ardından eve gelip öğleden sonra keraat vaktinde uyuruz:) ee tabi gece uyku gelmez kahvenin gözüne vururuz |
gece 12 ile sabah 8 arası diğer saatlerde işteyim onun icin eminim tabi buda en fazlası |
tatillerde en az gece 3:00 hehe ::S okul zamanı 12:00-1:00 arası değişio |
ortalama 3-4 gibi yatıyorum.örencilik yıllarından kalma alışkanlık hala devam ediyor. :D sabah 8-9 da kalkıp işe gidiyorum :) |
gece 3-4 bazen 5i buluyo sabahta 3 ten erken kalkmam :D |
sabahin 4-6 arasinda uyurum genellikle |
Saat 23:00 civarinda yatmayı tercih ediyorum sabah 5 gibi kalkiyorum. |
genelde 2:00 de yatıyorum |
bu yaz yaklasık bir ay sabah 6da uyuyup öğlen 3 te kalktım,yeni yeni düzeltiyorum uyku düzenimi artık normal insanlar gibi:) |
Alıntı:
|
Allah belamı versin net takıldı takılalı 3 ten önce yatmıyom... |
msn de arklarım varsa ki genelde oluo sabahlıoruss 5-6-7 bu saatlerde yatıorum 3-4 gibi kalkıroum cok düzensiz biliorum okullar acılsın inş. düzene giricek :S |
walla bellı olmuyo 2-3 de fln uyuyorum |
askere gitmeden sabaha kadar nette kalıyordum sonra sabah yatıyodum akşam kalkıyordum ama şimdi en az 2 |
üniversite olayı başlarsa hiç uyumazsın merak etme. |
Alıntı:
O nasıl bi isyan ediştir yaa... (yorumu yazarken ismail yk mı dinliodun ne? :D ) |
arkadaşlar en az 8 saat uyuyunda sağlığınız yerinde olsun |
bazen gündüz bazen gece uyuyoruz. ama Allaha şükür ayakta uyumuyoruz:) |
Türkiye`de Saat: 00:00 . |