![]() |
hala kadın erkek muhabbetimi ? bıkmadınız bize laf söylemekten :p bizde biliyoruz ne olduğumuzu heralde :D Hiç yanıtlayamadığım en büyük soru şu olagelmiştir: 'Bir kadın ne ister?' Sigmund Freud buna katılıyorum :) |
Alıntı:
Kanka ne olduğumuzu banada söylesene söz kimseye söyleyemeyecem :D:D |
olduğunuzu mu olduğumuzu mu :D |
Pardon yanlışlık olmuş olduğunuzu sordum kankamm :D:D |
bunu neden söliyimki :p düşünüp bulun alla alla yada bulamayın kendinizi yiyip bitirin (aslında istediğim bu sanırım :) ):D:D yok öyle armut piş ağzıma düş :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Bak ev işi dedim,her zaman ev temiz olacak,yemekler hazır olacak,giysiler ütülü olacak,misafirler en güzel şekilde ağırlanacak................liste uzar gider.Daha siz bizi anlamayın,düşüncesiz düşünürler söylemiş bu sözleri,kafanızı yormayın.:D |
Alıntı:
|
:D:D:D:D |
Hala demeyecen mi ne olduğunuzu kanka :D |
enayimiyim ben neden diimm :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
aynen :) iş yapıyoruz diye geçiniyolar bide ya :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Kadınlar=Çamaşır,Bulaşık,Ütü,Yemek,Temizlik,Çocuk( giyimi kuşamı okulu eğitimi zaten genelde anne uğraşır) Bir oturup düşünmek gerekiyor bence abicim :D:D |
Alıntı:
Peeessss İbrahim....:D:D:D Benim annem odun kırardı,kömür taşırdı(ben de)Badanayı annem yapardı,dikiş dikerdi,babam sadece fabrikaya giderdi.Halıları hala yıkıyor 65 yaşında olmasına rağmen...;) Yapılanları küçümsemeniz çok ayıp doğrusu...:p cık cfık cık...:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizde bizim yaptıklarımızı küçümsemeyin bi kere hıh :D:D ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Yaa tabii 2 yumurta kırmasını beceremezsiniz gelirsiniz bizim elimizin ağır olduğunu şikayet edersiniz :D:D |
Yumurta kırmaktan mı aciz haha:D:D Senin yaşın kadar benim omlet yapmışlığım var ne diyorsun sen yumurta kırmakmış..Yumurtayı kırar üstüne de yörük pilavı yapar yerim bee :D:D |
http://img411.imageshack.us/img411/6078/kimden7.jpg Zeytinyağında üstündessiinnnnnnn :DSana yağmurlu havada su yok bundan böyle abicccmmm :D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sen neyi söylemiyorsun abicm :D |
bayanların ve erkeklerin yapabildği şeyler farklıdır.Erkekler mucittir.Kadınlar ise üretilen şeyi kullanırlar aradaki fark bu.. |
Türkiye`de Saat: 22:49 . |