![]() |
Düşünürler Kadınları Anlayamamış! Kadınlar ve erkekler rasındaki anlaşmazlıklar her zaman vardı ve gelecekte de olacak.. İşte tarihteki ve günümüzdeki önemli insanların evlilik ve kadınlar hakkında söyledikleri sözler..
|
Adamın biri evlenecek kadın aradığı ilanını verir. Ertesi gün aynı mesajı ileten yüzlerce mektup alır: 'Benimkini alabilirsin'. Anonim Bir erkek ölürken kipirdayan son yeri, kalbidir. Bir kadin ölürken, dili... -George Chapman- çok doğru:) Kadın peşinde koşmanın zararı yoktur. Zararı veren onları yakalamaktır. -Jack Davies en iyisi yakalamamak:) teşekkürler Mazlum çok güzeldi +rep |
'Bir kadın ne ister?' Sigmund Freud Sevgi..saygı..sadakat :D mazLumcum :D |
Alıntı:
:D:D:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ne varyaası ya.Filozof işte.Bak bu adamlar düşünür.Aydın insanlardır.Bunlara kulak ver:D:D:D ayrıca bak adamın teki ne diyor: Terörizm beni hiç endişelendirmez. İki yıldır evliyim. Sam Kinison :D:D:D:D |
anlasaydık heyecanı kalmazdı zaten ehehehehe :D:D:D... |
Alıntı:
|
Alıntı:
benim amacım kimseyi evlilikten soğutmak değil.:D:D Ben zaten evlenmem önümdeki 5-6 yıl içinde:D Bardağa hep dolu bakıyoruz.Biraz da boş kısmandan baksan ne olur:D:D |
Alıntı:
|
Bir erkek ölürken kipirdayan son yeri, kalbidir. Bir kadin ölürken, dili... -George Chapman- her biri gerçekten doğru sözler ama nedense bu çok hoşuma gitti :D |
Alıntı:
|
Her durumda evlenin. İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz. Socrates hay azını öpem socrates :D:D |
Kadın peşinde koşmanın zararı yoktur. Zararı veren onları yakalamaktır. -Jack Davies- Çok doğru ama ne yazık ki bizim bazı angut erkekler bunu anlayabilmiş değil. |
kadınları kim anlamışki sen anlıcan babuş:D onlar bizi anlasın be:D |
İyi bir kadın, kendisinin yaptığı her hatasında kocasını affedendir. Milton Berle yalannn yalannnnnnnnnn söylüyorsunnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
aşık olduğum insanın geçen hafta doğum günüydü maaşımın büyük kısmıyla gittik tek taş aldık mutlu olsun diye verdiği cevap : NE GEREK VARDI (??????) BU NE ŞİMDİ YA!!!!!!!!!!!! kadınları anlayan birileri varsa parmak kaldırsın!! |
kadınları anlamak için geçirdiğimiz zaman,boşa giden zamandır.. |
turkcelll gıbı hayata baglanacagına vodafone gıbı anı yaşaaa ..(pascaltekin):D:D:D |
Alıntı:
|
ama harbii kadınlarr zor yaa acıyorum erkeklere:D arkadaslar uğrasmayınn kadınların uzerine fazla düşmeyin kendi hallerine bırakınn :D:D |
Demekki gözümüzde büyüttüğümüz kadar zeki değilmişler :) |
kadinlari anlamak zordur bazen a dersin onlarda z der kadinlar ne isterse o olsun isterler amaaa tabiki birkac taktikle dogru sözlerle dogru zamanda elestiriyle kadinlar senin dedigini yapar ben en iyisini yapiyorum gizemli kalmaya calisiyorum ama ara sira güzel sözler hediyeler aliyorum simartmiyorum ve sonuc benim dedigim oliyor :D |
Bir kadınla evlenmekten daha iyisi hiçbir kadınla evlenmemektir :D:D _Akdora_ |
Alıntı:
|
Hep düşünürler mi düşüncek birazda biz katkı yapalım :D |
Bence bu söz hepsinden iyidi :D |
Eyvallah kardeşim :D |
Dayıcan bunu düşünmek için ayrıca efor sarfetmene gerek yoktu. Bu çok makul :D:D |
Konu açılalı bir sene olmuş,ben görmemişim,hayret.:D:D:D Her durumda evlenin. İyi bir eşiniz olursa mutlu olursunuz. Eşiniz kötü olursa filozof olursunuz. Socrates Yani her türlü faydalı kişileriz,daha ne istiyorsunuz anlamadım yani...:D:D:D İbrahim sen düşünmeyi düşünürlere bırak en iyisi...:D Sen de sırıtıp durma Mazlum.:D |
Kadınlar kolay kolay anlaşılamazlar öyle :D * Bir adam karısına arabasının kapısını tutuyorsa emin olabilirsiniz... Ya arabası yenidir ya da karısı! İşte erkekler gayet anlaşılıyor :D |
Soru: Başarılı erkek kimdir? Cevap: Karisinin harcayabildiğinden fazla kazanabilen erkektir, Soru: Basarili Kadın kimdir? Cevap: Böyle bir erkek bulabilendir. :D:D:D kadınları anlamak için sanırım neden değil nasıl sorusunu sormak daha önemli :D |
Alıntı:
Alıntı:
|
Abicm ben düşünürlere laf atıyorum sen neden hassaslaşıyosun :p |
Eeee bende düşünenlerden biriyim ama canım normal değilmi hassaslaşmam :D:D |
Gülüşümde kesinlikle bir şeytanlık yok :D :D Buna emin olabilirsin :D |
Lütfen objektif yaklaşalım abicim :pNeden herkes hemcinsiini savunuyor? :pSenin gibi bir düşünüre yakışmıyor abicim lütfen :D |
Alıntı:
|
Hadi yaa peki biz bunu neden göremiyoruzz sürekli kadınları suçlama siz öyle hiç anlaşılamazsınız kolay,cümleleri :p:Dİtiraf et abicm deminden beri filozofların arkasındasın :D:p |
Alıntı:
Ben sizi suçlamadım ki şimdi canım anlaşılmaz olduğunuzu yaşadığım tecrübelerden yola çıkarak kendim söylüyorum yoksa bunun düşünürlerle alakası yok :D:D |
Türkiye`de Saat: 14:21 . |