![]() |
Cin Resimleri [+18] Merhaba; öncelikle selamet açısından yazımın tamamını okumanızı rica ediyorum. daha önce bu tür konu açıldığına şahit olmadım, nitekim arattırdım yine rastlamadım. bu resimler tevafuken çekilmiş ve insan içerisinde dehşet ürperten kareler tevafuken görülmüştür. resimleri çeken şahsın midesine giren bu cinler onu çeşitli hastalıklara gark etmişler. resimleri çeken şahıs söylemese de kendisini tehdit ettiklerinden eminim zaten resimlerin ortaya çıkışıda kişinin hanımının boşboğazlığından kaynaklanıyor. ilk bakışta gözleri ve ağzı kafasında yapışık değilde sanki arada bir ambalaj varda ona çizilmiş gibi gözüksede dikkatli bakılınca tüm anahatlar gözükmektedir. resimlerin kesinlikle photoshop olmadığını belirtmeliyim. altta resimlerin linklerini verdiğimde lütfen kendine güvenen ve ****netli olabilecekler baksın resimlere. kesinlikle çocuklara göstermeyin yoksa başınızı ağrıtabilirler. Kalp ve kolestrolü olan yaşlılarda uzak dursun resimlerden. hiçbir sorumluluğu kabul etmemekle birlikte size eğer bu resimlere baktıktan sonra uyuyabileceğinizi düşünüyorsanız hayırlı geceler diliyorum. eminseniz görmek için tıklayın: http://image01.yuklet.com/files/5/c76a1c87-125068.jpg |
:eek: :eek: :eek: :eek: inanmıyorum yaaaa |
:eek: :eek: aman ALLAHIM o NE |
kesinlikle bakmayın...Bu ne Böle !!!! |
içimizi kaldırdın be abiiiii :D |
walla benim yemedi gece bakıcam ama söz.. :D:D:D |
abi yaşlılar bakmasın ya tehlikeli |
Abi Foruma böle şeymi konur ödüm koptuu::D |
abi ne yapıyosun sen yaw tırstım walla |
bakıcaktım ama yorumları okuduktan sonra bakmama kararı aldım :D int cafeye gidim orda bakarım ark larla :Deheh |
ya abi manyak merak ediyorum ama kendime güvenemiyorum yorumları okuduktan sonra... |
Yaaaww Allah iyiliğini wersin beee...:D :D |
yüreği olan bakmasın.. |
bencede yuregı olan bakmasın heheh ama benım icin farketmez buda yasamın bır seklıkorkunun ecele faydası yoktur :d |
puhaha abi ne yaptin yaa :D |
bulent sen bu reklamdan parada alırsın simdihelal valla uymuş |
Bakim mi bakmayim mi bilmiyorum ama şu an bakmak gibi bir niyetim yok :) |
one beeeaaa iştahım açıldı. :D:D:D |
yuhh be çoluk cocuk var dikkatli olun |
abi asıl bu konu-18 onlar baksın:D |
sizin yüzünüzden az kalsın ölüodummm |
yok abi kalsin |
Bende bu kadar korkulacak şey ne olabilir diyordum :D |
Alıntı:
|
kardeşş böle şaka yapılır mı yaaaaaa:D :D :D |
çok Korktum:) Aaa |
ÇOK KORKUNÇÇÇ :S:D:D |
kalbi olanlar bakmasın:D |
Alıntı:
|
yaw hakket ne şvar bunda tam olrak biri anlatsın aniden bişey mi çıkıyor merak ettim cesaretimi kırcam... |
abi ben şimdi bu gece uyuyamam :D |
biraz ilkokul esprisi olmus ama yınede sagol |
aman tanrımmmmm bu ne böle:D |
Alıntı:
farklı bi yaklaşım :D |
arkadaslar link calismiyomu ??? dün cesaretim yoktu bugun yorumlara baktim girim dedim bulunamadi yaziyo`` |
walla yorumlardan korktum ama müthiş bişimiş |
olmaz böyle sey simdi ya bize mussallat olurlarsa calisti link keske acmasaydim ya, simdi nasil yatacam |
hahahahha,enteresan bir cin,gülüyor yahu! |
Gece mi desem Sabahmi desem her nolursa olsun cok Korktum bea. Böyle Sey Olmaz!!! |
valla biri çok korktum dio biri -18 dio ilkokul şakası dio ama benim yemedi |
Türkiye`de Saat: 22:13 . |