![]() |
sen anketi gündemde tut, ama 100 tane farklı katılımcı olacak :D:D İsimleri görünecek, soruları ya da soruyu hazırlaman lazım bir de:D:D tabi benimde soruya onay vermem lazım :D:D |
:laugh: kardeşim gel vazgeç senn hayal kırıklıına uğradıını grmek bni çok üzer biliosun:D:D:D |
hahahah :D:D %51'mi ne çabuk :D:D uçma Mazlum :D |
ablacaım bızım tayfayı cagırsak zaten 100 kısıyı bulurrr |
100 tane farklı katılımcı için biraz zaman gerekebilir:D ama yinede bulurum:D Sorularda anlaşabiliriz:D |
Boşver tekin:D Gücümüzün farkında değil hala:D |
hadi hadi başlama hemn bahane bulmaya:D |
mazlum bulabılırzz sen merak etme |
ben bahane aramıyorum:D Bulabilirim diyorum:D |
Tamam Mazlum ve Tekin :D:D Sizde bendeki gücün farkında değilsiniz hala :D:D Sorun değil 100 ve üzeri kaç kişi bulursanız :D:D Sorularda tabiki anlaşacağız :D Analizinde ne yapacaksın Mazlum merak ediyorum :D:D |
analize gerek yok:D Anketler şıklı olur:D Sonuç ne çıkarsa o olur:D |
soruya gre karar vermelsin bnce semra abla :Dnapcakları belliolmaz:Dsoru tersse analiz olcak tabi ama deilse bi kelimelik şık bile yeter:D |
iste benim sonumda böyle olacak :D:D:D:D |
Alıntı:
|
Analiza gerek yok mu? :D:D Kaç kişi katılırsa katılsın her şıkka verilen cevabın katılımcı sayısı üzerinden cross veya frekansı alınması lazım ki araştırma sonucum bu diyebilesin :D:D Bu arada bir araştırma yapmadan önce edinmezniz gereken iki özelliği de söyleyim :D:D 1- Objektif olmak zorundasınız..:D 2- Etkide bulunamazsınız katılımcıya :D |
Alıntı:
1-0 semra:D |
Alıntı:
|
Mazlum ben başından pes edenlerden değilim :D:D |
Alıntı:
ne demekk gorevımız :D:D: |
Alıntı:
Sen cross yada frekansı al istersen:D ayrıca biliyorsun benim objektif olduğumu:D Katılımcının düşüncesine saygı duyarım:D Ama seninde katılımcının cinsiyetini elştirmemeni istiyorum:D Bu ankete 100 erkekde katılsa sonucu kabullenmeni istiyorum:D |
Alıntı:
|
Senin alman gerekiyor :D:D iddayı başlatan sensin :D:D ben sonuç isterim :D problem değil katılımcının cinsiyeti, ne de olsa herkese açık bir anket olacak :D:D |
sorun yok cimcime sorun yok:D |
Problem değil Kübra'cım :D benimde önlemlerim var :D:D |
semra abla kaybedecegını bılıyorsun ondan dolayı ısı yokusa suruyorsun bızle ugrasmaaaaa |
güvenioruz semra abla sana:top::D |
Frekansı nasıl almam gerek? Ben duymadım böyle birşey:D Ne işe yarar ayrıca soru önergem şu: bayanlar mükemmel erkek mi ister ? (biraz gen soru gibi oldu ama:D:D) |
Ne oldu Mazlum :D:D |
bnce mükemmel aşkı beklermisiniz olmalı konuya daa uygun olur;) |
Bu işin uzmanı olarak yardımcı olabilirim sana :D:D Soru tamamdır :D:D 1 ile 5 arası skalalı cevap şıkları eklenmeli soruya :D:D ayrıca bu anketin sonucunun %100 olmasını mı bekliyosun :D:D |
Evet Kübra'cım olabilir :)Şu şekilde de olabilir soru; bayanlar mükemmel aşkı yaşamak için mükemmel erkek mi bekler? :D:D Mazlum Kübra'nın önerisini de göz önünde bulundur :) |
Evet-Hayır şeklinde olacak.5 şıkkı nereden bulayım:D Soruyu tekrarlıyorum: Bayanlar mükemmel erkek istermi?:D anket şıkları : Evet - hayır:D:D |
Buradan belli ettin kendini :D:D Ne araştırmacı ruhu varmış sende be :D:D 1- Kesinlikle Hayır 2- Hayır 3- Ne evet ne hayır 4- Evet 5- Kesinlikle Evet al sana şıklar :D:D |
peki anket şöyle o zaman: Bayanlar erkek arkadaşlarının mükemmel olmasını istermi? Kesinlikle evet Evet Ne evet ne hayır Hayır Kesinlikle hayır Anket bu şekilde.Soru içeriği aynı.İtirazın var mı? :D |
Bravo ya, şıklar soru falan süper olmuş :D:D Kendin mi yaptın :D:D |
heahh:Dkonu açılsınilk cevaplardan biri bnm olcak mazu:D |
Kübra'cım gördün di mi Malum'daki yaratıcılığı :D:D |
evet ve kesinlikle evet şıklarının fazla olması durumunda ben kazanırım:D Hayır ve kesinlikle hayır şıklarının fazla olması durumunda sen kazanırsın:D ne evet ne hayırı saymıyoruz:D |
arkandayz mazlummm |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:11 . |