![]() |
Mükemmel Erkeği Bekleyen Kadının Sonu Filmler ve aşk romanlarıyla tütsülenmiş beyinlerde yaratılan sanal mutluluk dünyasının bir analizini yapalım..Örneğin Arzu hanımın aradığı mükemmel erkekte bulunması gereken özellikleri ve bunların olasılıklarını listeleyelim*: http://ivillage.mynet.com/images/ivi...ik/iskelet.jpg1.30-40 yaşları arasında %15 2.Üniversite mezunu %15 3.Zeki (toplum ortalamasına göre) % 16 4.Güzel görünümlü (genel normlar çerçevesinde) % 16 5.Sağlıklı (zihinsel ve bedensel anlamda) % 50 6.Ortalama üzerinde geliri olan % 25 7.Çağdaş düşünceli olan %25 Bu yedi özelliği bünyesinde toplayan bir erkeği bulmak olasılığı, 0,15 x 0,15 x 0,16 x 0,16 x 0,50 x 0,25 x 0,25 = 0,000018 dir. yani milyonda 18.. veya 55555 kişide bir kişi aranan özellikleri bünyesinde topluyor (ya da her gün bir kişiyle tanışılsa ancak 55555 günde bir gün rastgelecek) demektir.. Bu hesaba göre, nüfusu yaklaşık 80 milyon olan Türkiyede 'bu aranan 7 özellikli mükemmel erkek' sayısı 40000000x0,000018 = 720 dir. Bu 720 erkekten birini bulabilmek için ne kadar süre gerekli?.. Arzu hanım, Her gün bir erkekle tanışsa, idealindeki erkeğe raslayabilmesi ortalama 55555 gün sürer.. Yani ortalama 152 yıl beklemesi gerekir...( Tabii ki, şanslı olan birinci günde de bulabilir şüphesiz..) Bir başka problem de bulduğunuz erkeğin sizi beğenip beğenmeyeceği... Bu yedi konuda sadece 'normal'e razı olan kadınların bile şansı 0,84^7 = %30 dur..Bir başka ifade ile toplumumuzda kadınların (ve tabii aynı şekilde erkeklerin de) %70 i kesinlikle arzu etmedikleri en az bir olumsuzlukla yaşıyorlar yani kesinlikle mutsuzlar. * Normal dağılımda, ortalama %68 dir. %16 ortalama üstü, %16 ise ortalama altıdır..Diğer rakamlar yaklaşık resmi istatistik verileridir Bekarlar ve Randevu: Mükemmel Randevuya Hazır mısınız? - iVillage Türkiye Kadın |
ah canım benim gözleri hep uzaklara bakıyor belliki gelmeyecek kargalar kafana pisletmeden git artık :D:D |
Kalk git ablacım ya yok öyle bişey... Gelmez gelmezzzz... |
mazu ısın gucun mu yok senın yaa bune delüü :D |
Alıntı:
Çok beklersiniz:D:D |
Mazlum sonun bu kadının ki gibi olsun emi :D:D |
Çok beklersin :D:D benim mükemmel bir kadın aradığım yok:D |
Mükemmel kadın aradığın için demedim ki :D:D Açtığın konuya göre kadınların hepsi mükemmel erkek arıyor ve böyle birşey yok :D:D Bu durumda mükemmel erkek kategorisine giremediğin için benzer bir son seni bekliyor :D:D |
Alıntı:
Yav aslında şöyle bir göz ucuyla baktığımda ben mükemmel erkek olmayı sadece 1 ve 5. maddeden kaybediyorum.5. maddeyide sigaradan dolayı söylüyorum:D:D |
kendi konun içinde mat oldun Mazlum :D:D açma böyle konular bence sen :D |
Yok yokk ben mat felan olmadım:D Forumu takip eden misafirler belki merak ediyordur:D Misafirlere seslenmiyorum: Sigarayı dün bıraktım:D 10 yılım kaldı 30 a girmeme:D:D |
Ne alaka Mazlum :D:D Misafirler napsın seni :D |
ahahah :D:D |
öyle deme öyle deme:D bir daha düşün sen:D |
hadi be :D:D düşünülecek bir tarafı yok, gerçek neyse söledim ben gitti :D:D |
Hem ayrıca bence bayanların çoğunun derdi mükemmel erkek bulmak:D Sokağa çıksam ve önüme gelen 10 kıza anket yapsam hepsi bu kategoridekileri söyler:D:D |
:D:D:D süper olmuş alınmasın arkadalarım hepiniz derken biraz abartmış sadece bi kısmınız dielim :D:D:D |
bu senin kendi kanaatin Mazlum :D:D Bu arada benim alana el atma, araştırma beni işim :D:D 10 kişi ile sonuç alamazsın anketde, geçerli bir data sayılmaz :D:D aklında bulunsun :D |
helal mazlum .:D:D bayanlar ne oldu cokkk beklersınız |
ben bilime destek veren biriyim:D Ne dersen de ama bilime olacak katkımı engelleyemezsin:D İstersen forumda anket açalım:D 10 kişiden fazla katılır kesin:D Ne dediklerini değerlendirelim:D |
Bak Mazlum bilimsel bir değerlendirme yapabilmen için katılımcı sayısının 100 ve üzerinde olması gerekiyor :D:D Bunu sağlaman imkansız, çünkü forumda açılan anketlere 20-30 kişi anca katılıyor :D:D |
kmse mükemmel değildir..bunu blmiolarmıda o kadar araştırmışlar:D |
Alıntı:
|
Dışarıdan mı toplucanız :D:D Hangi özelliklere göre kişiler seçeceksiniz? Değerlendirmelerde hangi yöntemi kullanacaksınız? İstatiksel oranlamayı neye göre yapacaksınız?... vs.:D |
Kübra'cım arkadaşın canı sıkılmış, açmış yanlış bir konu işte :D Mazur gör sen Mazlum'u :D |
Alıntı:
|
Tekin teşekkürler kardeşim :D Ben bulurum 100 tane katılımcı:D Bahsine varmısın:D Ama biraz zaman vermen gerek:D Çünkü sende biliyorsunki hep bilimsel araştırmalar şöyle oluyor: ''Cambridge üniversitesinin 16 yıllık araştırmasına göre...'' , ''... üniversitesinin ... yıllık araştırmasına göre'' :D:D |
yanlıs bı konu semra abla sızın bıze acıktıklarınızın yanında hıc bıseyyy buuu .... mazlum kardes arkandayız kardeslerın senı asla terk etmezzzzz sen devam ett ... bole konularda sonunda kadar yanındayızzzz antı bayanlar clubu kuracagımmm:D:D:D:D: |
burda yaşlancaz:D |
Geç bunu Mazlum :D:D Her türlü iddaya varım :D Ayrıca böyle bir araştırma sadece ve sadece 10 gün sürer :D:D ama sen 10 senede anca yaparsın, orada hak veriyorum sana :D:D |
Mazlum bak canım Kübra ilk katılımcı olmaya aday :D:D |
Tekin gel yol yakınken dön :D |
eet ilk bna sorun:Dcevap şlappp:D:D |
Alıntı:
|
bıdı bıdı bıdı :D tamam, aman ayrılma yanından :D:D ben uyardım :D:D |
Alıntı:
:D ben anketi gündemde tuttuğum sürece 100 olma şansı var demektir 100 tane katılımcı da bulabilirim:D hala 100 tane katılımca bulamayacağımımı düşünüyorsun:D |
bravo Kübra'cım:D:D:D |
bulursun da hepsi zıt cevap verr snn kötülüüne olur mazucum:D:D |
Tekin teşekkürler kardeşim:D Kübra da gelsin.Ona da kapımız açık:D |
%51 bile ben kazanmış sayılıyorum.Ve de ben kazanırım:D:D Kendime güveniyorum:D |
Türkiye`de Saat: 12:09 . |