|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
31-10-2009, 18:54 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 51 |
Futbol dünyasının unutulmayacak efsaneleri bir takım şirketlere ilham vermeye devam ediyor. Bunun son örneği Arjantin'de adına klise bile açılacak kadar çok sevilen ve tapılan isim Diego Armando Maradona. Meksikalı bir bira üreticisi ise yeni ürünlerine Arjantin'in efsane 10 numarasına ifaden "10 Marado" adını verdi. Geçtiğimiz Cumartesi Guadalajara'da bir bira festivalinde ilk kez tanıtılan ürünler Arjantin Milli Takımı'nın renklerini taşıyor. Firmanın futbol dünyasında numaralar ile özdeşleşen diğer efsaneler için de bu tür çalışmalar yapması bekleniyor. Bir dönem alkol ve uyuşturucu problemi yaşayan ve bundan her fırsatta pişman olmadığını söyleyerek "Ben Maradona gibi yaşadım" ifadeleriyle bahseden Arjantin teknik direktörü Diego Maradona'nın bu ürünlere tepkisi ne olacak ise merak konusu. Bu arada Cerveceria Revolucion şirketinin Maradona'ya konuyla ilgili bir teklif sunduğu ve biraların Arjantin sınırları içinde satılması adına bazı çalışmalar da yapıldığı ifade ediliyor.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
|
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |