bugunum dunden beter be gunluk dun ortada hıc sebep yokken bı anda bayıldım gercı 8 aydır bu adını bılmedıgım hastalığı cekıyorum ya belkı ondan kaynaklanıyordur anlamadım artık anlamakta istmıyorum ya neyse sankı olum yavas yavas gelıyor be gunluk hanı yasım 25 olmasa destan yazar su gunlerım vardı derdım ama ne yasadımkıne yazayım tek yazacagım gunluk az once arklarımı aramama ragmen bu kotu gnumde yanımda kımseyı bulamamam meger ben bu genc yasımda ne buyuk hatalar yapıp kendı hayatımı mahvetmısım kendımı boylesı yanlızlıgın içine sokmusum kı kımsem olmadan ailemden uzakta bu sekılde sefıl olumu beklemekteyım ama yınede artık kesın olan bısey var gercek anlamda insan kendını nasıl olume hazır hısseder onu ogrendım bıde içimdeki sevgıyı gercekten bırılerıne hıssettırıp olseydım,bide su okulumu bıtırıp aıleme dıploma sevıncını yasatıp olseydım, bide bi evlat sahıbı olup olseydım ..........bideler bıtmıyokı gunluk tek istedıgım bu işkence bu lanet hastalık bıtecekse bıtsın bıtmeyecekse benı yalvartmadan işini gorsun ısıklar sonsun stat kapansın bunları yazmak bıle rahatlattı mutlu olmak ne kolay be gunluk allah herkesın mutlulugunu daim etsin...................
__________________ ครเ гยђย๓ยz ครเl ๔ยгยşย๓ยz ๒єşเкtคşlเ ๏lยรย๓ยz๔คภ๔เг... |