![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | kusura bakma kardeş bıraz rahatlamam lazımdı en yakınımdakıne seslendım ama duymadı ben de buraya yazdım nıye bılmıyorum ama kusura bakma geri silmeyı denedım ama basaamadım da bı ar a ogrenıp sılerım | ||
| | |
| | #3 | ||
| tek aşkı beşiktaş ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgili günlük bugün istemeden çok sevdiğim değer verdiğim kardeşimi kırdım onun hoşlanmadığı bişeyi yaptım ama eminim bidaha asla yapmam ![]() kardeşim seni çok seviorum ![]() AHMET<3
__________________ ![]() Neye yaklaşsam, sonu uzaklık ve kırgınlık Anlaki yok Allah(c.c) tan başka yakınlık .... | ||
| | |
| | #4 | |||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
tmm cnm üzülme barıstık zatenn bdaha dimezsin öyle ![]()
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | |||
| | |
| | #5 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mutlu olmak ne kolay be günlük...ama mutlu edecek olay bulmak asıl zor olan.. tek istediğim nefes alması ve mutlu olması...ben onu benim olsun diye sevmedim...ben onu onsuzda severim....çok seviyorum günlük çoookk...
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | isyandayim isyanda
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
| | |
| | #7 | ||
| AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yine ben günlük ![]() ![]() kafamm çok karışık...hiçbir şey yolunda gitmiyor..ne olacak bu böyle anlamadım ki..yine moralimi bozmayı başardı ...
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
| | |
| | #8 | ||
| şǻЋяυт ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kusura bakma lan günluk seni ihmal ettim ama sende beni anla mürekkebim bitti .d kalemim kırıldı onlar olmadan nasıl yaziim![]() uzulmee ben öyleyım katlan artık sende bana 1de arkadaşLarla mesajLaşmaya başLadım başka işimiz gücüümüz yok neyse uyku aşamasına geLdim yattım sağa dönerim uyuyamam soLa dönerim uyuyamamD bi ara yatakta oturdum öLece uyuyakaLmşşım gıcıkLık değilmi illa ters pozisyona sokuyo uyku![]() insanı neyse sabah kaLktım kahvaLtı teLevizyon pc derken zaman geçti ve haLa pc başındayım öle iste günLuk bu arada sen neler yaptn sende bana yaz arada ödesiriz![]() ![]() ![]()
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
| | |
| | #10 | ||
| david silva ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sevgili günlük ; harddisc'i bozdum bbm azımı kırcak.. senin içine saklansam???
__________________ TO LİVE İS TO DİE... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |