![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #171 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | sewgili gümlük; bugün yine her günkü gibi kırık dökük, mutsuz biraz daha da umutsuz...içimde ki kanamanın ne nedeni anlayabiliyorum ne de yerini bulambiliyorum...garip herşey bende öle artık iice çığrından çıkmış bi şekilde mutsuz.....
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #174 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | günlük akşam sevgilimle recep ivedie giyoruz çok heyecanlıyım ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #175 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | şişt günlük aklımdan bi cinlik geçiyor yapsam mı ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #178 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Çok sevgili janem günlük ; Yahu bahar mı geldi de benim haberim yok.Bu nasıl güzel bi havadır . umarım Pazar günüde hava böyle sıcak olur .İçim içime sıgmıyor günlük haberin olsun ...
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #179 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ayşe ablaya katılıyorum günlükkkk....uykusuzum ![]()
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 6 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 6 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |