![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Günlük Bu bölümde kendi günlüklerinizi yaratıp insanlarla paylaşabilirsiniz.. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Küçüktüm daha..3-4 yaşlarında , .hangi takımı tutuyosun diye sorarlardı..”Beşşiktaşş” diye bir ses çıkardı ağzımdan. Belki ismi en çok hoşuma giden’di , ya da çevredekilerden duymuştum Beşiktaş`lı kelimesini… ama hayır, hiçbiri değilmiş, kanımda var`dı Beşiktaşlılık.. Ama kalbim`de yatan takımı seçeceğim zaman o zaman değildi.. Futbol’u anlamaya başladığımda kendimi yönlendirdim bana en yakın olan tarafa.. Hayatım boyunca destekleyeceğim takımı o an seçecektim.. Ve o zaman değiştim dünyayı , Beşiktaşa… Oydu kalbim`de taht kuran ..oydu dünyalar kadar benim için değeri olan.. diğerlerini hiç düşünememiştim, çünkü oydu kalbim`de yatan.. Bir tek şey değişti geçtikçe yıllar, ona sevgim büyüdü dünyalar kadar.. Bir Kartal`ım, evet ama yuvasından uzak, tek dileğim Inönü’de “Beşiktaş” diye bağırmak... OnurDeçani 15.07.2009 Ipek , Kosova. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Güzel Yazı oLmuş Teşekkürler .. Neden Beşiktaş ? BEŞİKTAŞ'tan Başka SEVDA Yokda Ondan...
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |