![]() |
ayrılıklara tahammul edemıorum =( |
yalan ve haksızlık... |
burnu bir karış havada olanlara tahammül edemiyorum... |
mişkoma tahammul edemıom :D:D:D |
ismail yk ve sevenlerine tahammül edemiyorum.. |
sevgililerin tek vücut gibi gezmesine tahammül edemiyorum bide kızların erkek arkadaşlarını sürekli başka kızlardan kıskanmasına http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gifhttp://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
annemin hala beni elleriyle beslemeye çalışması. anne evde yapıyorsun tamam ama dışarda yapma.herkes bize bakıyoooo... |
kızın yaşının oldukça büyük erkeğin yaşının küçük olduğu gereksiz ilişkiler... |
çArşıya küfreden ve eleştirenlere asla TAHAMMÜLL EDEMEM..!! :D |
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlara... |
bilmiş gibi görünen insanlara |
Msn de konuşurken tepemde dikilmesine.. |
eski erkek arkadaşımdan bahsederken gözlerim dolduğunda "manyaksın" dienlere tahammül edemiyorum sevgi böyle birşey işte :(:(:( |
fatmaya tahammül edemiyorum:D:D:D |
binbir gece adlı diziye tahahmmul edemiyorum |
Alıntı:
|
gece yarısı televizyonda ıvız zıvır programalrın olamsına tahahmmul edmeiyom |
Beni sollamaya kalkan dibime kadar sokulan sonra geçip ilk sağdan dönenlere madem döneceksin niye adamı sıkıştırırsın ulan ulan neyse |
Hastahanede sıradayken gelip benim çok acelem var deyip araya kaynamaya çaılşanlara ulan 4:30da gelmişim adam 9:30da gelip önüme geçmeye kalkıyor bunada ulan |
Bankada sıramın gelipte üzgünüm işlemizi gerçekleştiremiyorum diyen bankacılara kavga edince nedense işlem gerçekleşiyor hani sistem gitmişti bikeresinde para bitti dediler yuh ya koca bankada para bitmiş düşünebiliyormusunuz tabi yine kavga para geliveriyor bunada ulan |
Maça gidip bilet bulamamak karaborsaya yanaşmaya teşvik edilmek |
Durakta beklereken durağın içine tüküren ve burnunu yere doğru temizleyen ööö ulan hayvanmısın selpak al ayı |
Saç traşı olamaya gidipte bir önceki insanın kendinden üç ay boyunca saçlarını yıkamadığı itirafını duymak ve bu insanın saçına fön çektirmek istemesi sonucu salonun içerisinin leş gibi kokması ve traş olmaktan vazgeçmek |
İş yüzünden hergün sakal traşı olmak |
Maç izleye gittiğin kafede toptan anlayan insanların yorum yapması mesela ilhan mansız oynamıyormı ALLAHIM SEN BİLİRSİN |
Seyahat edeceksin bilet alyorsun aynı bilet iki kişide aman ALLAHIM |
yine seyehat edeceksin bayan yanına bilet satılmış en kötüsü sen bayandan önce almışsın 3 hafta önceden öznerek seçmişsin ta arkaya yer göstermeleri |
Belediye otobüsüne yetişmek için koşmuşsu ve 10 adım kalmış sırf bayan olmadığın için beklemeyen otobüs şöförü ertesi gün aynı adam bir bayanı bekledi OFF OFF |
Şaka olsun diye seni sırılsıklam ıslatan ve aynısı kendine yapılanca kavga etmeye kalkan ayılar |
yaya yolundan giderken aracının camından içemediği suyun yarısını dışarı boşalmak suretiyle tam yüzümü isabet ettirmeyi beceren öküz |
Gece yarısı tadilat yapmaya kalkan apartman sakinleri |
İşte işten anlamayıpta gelip akıl vermeye kalkan zaatlar |
Ailesine karşı şiddeti abartıp dışarıya taşıyanlara |
Özel hayatlarını aleni HİÇ UTANMADAN ailelere açık yerlerde yaşamaya çalışanlara pikniklerde ALLAHIM SEN BÖYLE İNSANLARA YAPIŞTIR KENELERİ |
Yanında iki adam daha fazla diye posta koymaya çalışıp dayak yiyip giden kazmalara |
Düğün aracını önüne geçen koca insanlara ve miktarı beğenmeyip tehtid etmeye çalışanlara |
Gecenin bir vakti sağ solda içip herkesin önünü kesenlere |
Kıskançlık kavgası edip çarşıda kız arkadaşını döven KRO ve müdale edenlere saldıranlara ilginç olanı kızında saldırması ERKEĞİM HEM DÖVER HEM SEVER DER GİBİ KOMİK YA |
Telefonuna yüklediği mp3 sürekli baştan alıp herkese dinletenler genelde otobüs yolculuklarında |
Sokak aralarında çoçukların oynadığını bile bile ralli yapan kendini şoför sananlara |
Türkiye`de Saat: 18:53 . |