![]() |
yaşına rağmen karşıdakinin ne demek istediğini anlamayan saygısız ve terbiyesiz insanlara... |
Kendini beşiktaşlı sanıp boşş konuşanlaraa tahmml edemiorm :D |
ooooff çikolatasız kalmaya tahammül edemiyorum:(bide çocukların dilendirilmesine...o anne babalara tahammül edemiyorum boğazlıcam bigün birini valla...yazık ya:( |
Alıntı:
|
k0numun a$agıya düşmesıne tahammüL edemı0m asjkbds:D:D:D |
esmanın çizgili haline tahammül edemiyorum:D(şaka canım gelirsin yakında:)) |
sevgilimin ağlamasına |
Lakait insanlara,çifte standart yapanlara,bazı işleri hyat memat meselesi sananlara,İTİBARIM die karşısındakileri ezp geçtiğinin we bign bu drm yüzünden karşısındakini kaybediceinin frknda olmayanlara,yaptıklarının karısındakini ne kadar üzdüğünü tahmin edemeyenlere,sewildiği kadar sewmeyi BECEREMEYENLERE...die uzayıp gidiyo:) |
Alıntı:
her$eyi anlatıyooo:):):) |
tuvalet ve banyo terliklerinin ıslak bırakılmasına tahammül edemiyorum... :):):) |
riyakarlığa... |
bilinmezlik... |
teLEfonumn her defasında bozulmasına tahammuL edemıyorum :D:D:D |
teraphy e canı gönülden katılıyorumm:D:D:D |
iftira+yalan:mad: |
burağa Laf ediLmesine:) |
ihanete |
terkediLmeyee........:( |
kırolara |
yalana |
bjknin-fb ye yenilmesine tahammül edemiorm |
annemin ; ben dışarıya çıkmadan önce ' etrafındakiLere dikkat et ' diye uyarmasına tahammüL edemiyorum :D:D:D |
herşeyi yanlış anlayanları hem anlamıyorum :D hem tahammul edemiyorum :) |
çıktığı kabuğu inkar edenlere(bknz:yan masa:D)boğucam ya az kaldı:@ |
yazdıkLarıma hönk:D:Dzart-zurt zort hart hurt cort cart-curt gibi keLimeLerLe cevap veriLmesine tahammul edemıyorum:D:D |
Yaşamın aslında ne kadar kısa olduğunu anlamayanlara tahammül edemiyorum.... |
Alıntı:
|
ne zırıtıon la :D:D |
:D:Dmanyak bana deli diyenlere tahammül edemiyrm esmam hariç;) |
deli meltem :D:D:D ohhh . denilmesini istemeyen şeyleri diyenlere tahammül edemiyorum . hıh :D |
bende sevdiklerimi paylaşmaya ve onları sevenlere tahammül edemm (örneklersem çok kötü olabilir en iyisi kalsın) |
hatunumm mCx :D:D:D yeLim senı D:D |
Alıntı:
|
birine,onla karşılaşmaya,mecburen konuşmama :) |
trt 6 ya:@ |
ben sinirliyken karşıda konuşanlara asla asla asla tahammül edemiyorum |
gönlüm olsun diye tamam haklısın diyenlere.hıh |
aveaya tahammül edemiyorum |
forumda siyaset yasak o nedenle istediğim küçücük şeyleri yazamıyorum bu duruma tahammül edemiyrm:D yönetim istifa:D:D |
1)ablamın gece gece msj çkmsinee 2)cak cak skz çğniyenlere 3)maç izlerken annemgln dedikodu etmesine:D 4)... :) |
Türkiye`de Saat: 05:49 . |