![]() |
hakız olup da zeytinyağı gibi çıkanlara tahammül edmiyrm |
5 gnde 8-10 tane sınv olmaya tahammul edemiorm!! |
flimlerin en heyecanlı yerlernde reklam olmasına muhabbetn en guzel yernde bağlantımın kopmasına sevglmle konusurken kntrmn bıtmesıne özel esyalarımn birileri tarafndan kullanılması ve kurcalanmasına (özellkle parfüm ve giyim konusunda) daha çok var da sonra yazarm :D |
sürekli sorular sorular sorular boğar üzerime gelinmesi sıkınıya gelemem acayip palarım volkan gibi nefret ederim :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
banada mı tahmmul edemoıosn :D |
hakkımda dedikodu yapılmasına birinin arkasından konuşup yüzüne gülenlere sadece işi düşünce yanında olanlara ve sorumsuzluğa asla tahammül edemem...ha bide beklemeye tahammül edemem... |
insanları bişeyleri farketmesi gerekrken farketmemelerıne tahammul edemıorm |
Alıntı:
|
her gün erken uyanmaya tahammül edemiyorum... uyumak istiyorum yaa!!! :frown: |
iki yüzli insanlara,herşeyi parayla çözmeye çalışanlara,sahtekarlara tahammül edemiyorummm... bu arada arkadaşlar uzun süredir aranızda değildim şimdi burda olmaktan mutluyum.herkeze yenidenmerhaba... |
sessiz durduğumda "niye hiç konuşmuyosun konuşsana" diye diye üstüme gelenlere tahammül edemiyorum..RAHAT BIRAKIN BENİ..!!! |
sessiz kimsenin konuşmadığı bir ortama tahammül edemiyorum:( |
Alıntı:
|
burnumun akmasına tahammül edemiyorum:D:D |
Kendını beyenmıslıge hıc mı hıc tahammulum yokkkkk |
herkesin kendini herkesten üstün sanmasına tahammül edemiyorum... |
kulaıma su kaçmasına gıcık oluyorum :mad: gözüme bişey kaçmasına :mad: bide burnumun akmasına :mad: |
ukala insanlara gıcık oluyorum |
reddedilmeye uyuz oluyom:D |
bişeyi arayıpta bulamadığımda=) |
birşey bilmediği halde biliyor görünmeye çalışan insanlara gıcık oluyorum derslerime çalışmama rağmen çalışmayan birinin beni geçmesine tahammül edemiyorum:D |
İnsanların vurdum duymaz tavırlarına tahammül edemiyorum |
İnsanların yapmacık tavırlarına tahammül edemiyorum |
ısrarcı insanlara asla tahammül edemem :eviltongue::eviltongue: |
lüzümsuz insanlardan nefret ederım |
üzerimden şakalar yapımasına tahammül edemiyorum:)napıyım her insan kaldıramaz ki |
yalana tahamül edemiyorum |
dengesizliğe ve şirretliğe... |
biri yanımda osurduğunda afedersiniz :D uyuz oluyorum ;) |
birine sinirlendiğimde aldırmamasına... |
yanımda cakkıdı cakkıdı sakız çiğniyen 10 metreden fazla yaklaşmasın:D |
siyah dediğimde beyaz demiyen manitaya :D:D |
türkiyeye gittim ilk güün almanyaya ne zmn geri dönüosunuz sorusuna resmen siniir oluorum dur bismillah yeni gelmisim ne soruon ne zmn döncegimide morelimi bozuon:D |
Anne çorabım nerde dediğimde ''nereye koyduysan ordadır demesine'':):)) |
kelimenn anlamını bilmeden yorum yapan tiplere... |
beşiktaşın uyuz olduğum takımlara yenilmesine,o takımdn olan arkadaşlarımn ertesi gün bana n'aaaberr demesine çok uyuz oluyorm. |
internet koptuğunda!... |
mal-salak-aptal ve gerizekalı laflarına uyuz oluyommm:@ |
Türkiye`de Saat: 16:33 . |