![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() |
kadınlar neden boyanır 1: cirkinleşmek için 2:boya yapmayı sevdikleri için 3:yüzünü gökkuşahına benzetmek için 4:savasa hazırlandıkları için 5:ciltlerini bozmak için 6:kızıldereli`lerine özendikleri için 7:kamuflaj olabilmek için 8:yapacak başka şey bulamadıkları için 9:ayna karşısında fazla vakit harcaya bilmek için 10:çiçeklere özendikleri için şıklar çogaltılabilir daha çok şık için katılımlarınızı bekliyorum özellikle beyyyyy lerrrrr den!!!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #3 | ||
| 1903-1984-2008 ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 11. Kendilerini Erkeklere Beğendirmek İÇin.! ![]() | ||
| | |
| | #5 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | şahsen ben boyanmıyorum yani gerek duymuyorm ama etrefımdakilerin çoğu kendilerini daha iyi hissetmek için yapıyor | ||
| | |
| | #6 | ||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Konu Asi Ruh tarafından (26-09-2009 Saat 16:58 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #7 | ||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aman çok havalardasınız bakıyorum da ... ![]() ![]() Sizinle en ufak bi alakası yok. Biz kendimizi sevdiğimiz sürece sizin beğeninize ihtiyacımız çok kalmıyor.![]() | ||
| | |
| | #8 | |||
| ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Ne diye makyaj yapıyor bayanlar o zaman ![]() Bence bir bayan makyaj yapıyorsa, ya çirkin olduğunu kabul edip güzel olmak için makyaj yapıyordur ya da karşı cinste daha fazla etki yaratmak için ![]() ![]() | |||
| | |
| | #9 | |||
| noble eagle ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
Hiçte bile sen öyle san Brincisi biz sizin gibi olamayız kendine bakma güdüsü bizim yaratılışımızda var. Tekrar söylüyorum badana gibi makyaja karşıyız ama doğal güzellik bozulmadan azn miktarda makyaj yaparak doğal güzelliğimizi belirginleştirmekte hiç bir kötülük göremiyorum. Ayrıca bunun sizinlede hiç bi alakası yok aynaya baktığımızda kendimizi iyi görmek istiyoruz o kadar. Kendinizi o kadar önemli görmeyin ![]() | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |