![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bunalım Insan'a Herseyi Yaptiriyor
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tövbe yarabbim ya...Ne denir ki şimdi buna?Sadece Allah ailesine sabır versin diyorum.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
.::Huzur::. ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İnt'de görmüştüm ama kaynağı nedir acaba haberin.. Bana çok inandırıcı gelmedi de.. ..ama doğruysa,ne denilebilir ki.. Allah rahmet eylesin..
__________________ . Siz onları üzdünüz,siz onları kapının dışına sürdünüz..Onları ağlattınız,saçlarını dağıttınız,rüzgarlara bıraktınız..Siz bıçaklar sapladınız,sessiz olun deyip ağızlarımızı kapadınız. O yaşlı başlarınızı kaldırın!..Ve hem yaşınızdan hem de başlarınızdan utanın!.. Evet ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah bilir msnde falan da titretmiştir milleti cevap yazan olmamıştır öle demeyin tek çağrıyla olcak iş mi bu ![]() haber yalan bence de ya hiç öle ölüm sebebi olur mu vardır başka bi nedeni kesin başına kötü birşey gelmiştir sakinleşmek için birilerini aramıştır konuşcak kimseyi bulamayınca da olayın etkisiyle intihar etmiştir sırf geri dönmediler diye yapması çok saçma :S | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |