|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
07-09-2010, 07:02 | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 63 |
26 Eylül'de yapılacak olan KPSS ön lisans ve Tıpta Uzmanlık Sınavı (TUS) ertelendi. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 26 Eylül 2010'da yapılacak ortaöğretim ve lisans mezunlarına yönelik Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ile 18-19 Eylül'de gerçekleştirilecek Tıpta Uzmanlık Sınavı'nı (TUS) erteledi. Edinilen bilgiye göre, ÖSYM tarafından 26 Eylülde ortaöğretim ve önlisans mezunları ile bu öğrenim düzeylerinden mezun olabilecekler için yapılacak 2010-KPSS Ortaöğretim/Önlisans sınavı ile 18-19 Eylülde gerçekleştirilecek TUS ertelendi. Ertelemeye sebep olarak “11 Temmuz 2010'da lisans mezunlarına yönelik yapılan KPSS'de sınav sorularının çalındığı ve kopya çekildiği” yönündeki iddialar üzerine kamuoyunda oluşan endişelerin giderilmesi gösterildi. Konuya ilişkin resmi açıklamanın yarın yapılması bekleniyor. KPSS ertelendi! - Mynet Haber | ||
|
07-09-2010, 13:31 | #3 | ||
şǻЋяυт Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 | bence yıllardır sorular calınıyordu yıllarca insanların hakkı yenıldi bu sene ortaya cıktı her şey bakalım bu kadar kul hakkından nereye gitcekler bu bedavadan bıryere gelmis ve gelmeye devam edecek olan insanlar..onca emek verıp gıremeyenlere hıç mı yazık degıl...bu ulkede artık hiç bırşeye inanmıyorum..
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
07-09-2010, 17:11 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | Verdiğim Para'ya Aciyorum Nediyim.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
07-09-2010, 18:36 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | Artık köklü bi değişim yapılmalı şu sisteme.. ÖSYM gibi basiretsiz, gereksiz bir kuruma bağlı yapılmamalı bu işler.. Kadrolar değil sistem değişmeli.. Yıllardır kaç kişinin hakkı yeniyor, kaç profesörün kaç bakanın oğlu yeğeni haketmediği yerlerde paşa paşa okuyor kim bilir.. Sınav giriş yerlerine görevini yapan insanlar koysunlar.. 2 kez girdiğim ÖSS'de elimdeki poşete bakmadılar bile.. Eğer mevcut yerli beyinlerle bu işler doğru düzgün yürütülemiyorsa yurt dışından adamlar getirin.. Ya da satın devlet kurumlarını daha fazla elinize yüzünüze bulaştırmayın..
__________________ B | ||
07-09-2010, 23:49 | #8 | ||
Uğur_çArşı Üyelik tarihi: Nov 2009 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 16 | Hayırlısı olsun çalışmamıştım ztn bnm için iyi oldu
__________________ KARAKARTAL | ||
15-09-2010, 20:49 | #9 | ||
şǻЋяυт Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 30 |
__________________ Remzin KartaLLar gibi manileri yen aş Layıktır bu vasıfLar sana ey şanLı Beşiktaş... | ||
16-09-2010, 01:21 | #10 | ||
BeŞiKtAşKımM.. Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 51 | o kadar öss ye girdim iptal olsun diye dua ettim olmadı..kazandım başladı iptaller yazık bana
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |