![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Denizli'de oy kullanmak için nüfus cüzdanını değiştirmeye giden vatandaş, kayıtlarda ölü göründüğünü duyunca şok oldu. ![]() Denizli'de SSK emekli olan 64 yaşındaki Cemal Özer, Anayasa değişiklik paketinin oylanacağı refarandumda oy kullanabilmek için önce üzerinde TC kimlik numarası olmayan nüfus cüzdanını değiştirmek için bu sabah Denizli Nüfus Müdürlüğü'ne gitti. Burada kayıtlarına bakılan Özer'e kayıtlarında ölü göründüğü söylenince, 3 çocuk babası büyük şok yaşadı. Oy kullanmak için sabah evinden çıkan Cemal Özer, kayıtlarda yaşamadığını öğrenince ne yapacağını şaşırdı. Oy kullanmak için üzerinde TC kimlik numarası olmayan nüfus cüzdanını değiştirmek için Nüfus Müdürlüğü'ne gittiğini belirten Cemal Özer, "Nüfus müdürlüğündeki ilgililer, önce beni başka yetkiliye gönderdi. Bana 'Kayıtlarda siz ölü görünüyorsunuz' dediler. Ben de güldüm. Ölümüyüm diye düşündüm ama kimliğim elimde. Tüm yetkililer bana aynı cevabı verdi. Ben uzun yıllardır oyumu kullanıyorum. Ben de acaba bugün oy kullanmamı istemiyorlar mı diye düşündüm. SSK emeklisiyim ve maaşımı da alıyorum. Ben bugüne kadar hep oyumu kullandım" dedi. Öte yandan Denizli'de 3 merkez ilçe ve 17 ilçede vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren oy kullanmak için sandık başına gitti. Bin 997 sandıkta toplam 664 bin 616 seçmenin bulunduğu Denizli'de vatandaşlar referanduma büyük ilgi gösterirken, referandum süresince il genelinde tüm emniyet tedbirlerinin alındığı belirtildi. İHA Ölüsün, oy kullanamazsın! - Mynet Haber | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 51 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ben de ölüyüm ama oy kullandım ![]() Ama admın farkı var sağ ölü ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 51 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | niye gülüyosun yazık değil mi ![]()
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Trajikomik bir vakaa ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 51 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bana cevap verme ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zoruna mı gittiki yukarıdaki olay ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 51 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ne alaka?
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Canım Türkiyem Şaşırmamak Lazım Böyle Şeylere ... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |