![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
ABD'nin önemli ve cok izlenen kanallarindan biri olan PBS'de Ermeni Soykirimi iddialarini destekleyen bir belgesel yayimlandi ve tabii ki belgesel Ermeni sponsorlugunda hazirlanmisti. Aslinda belgesel sonrasinda yayimlanmasi beklenen, Turk tarihcilerinin de bulundugu, program objektif bir tartisma programi da yayimlanacakti. Fakat Ermeni lobisinin cok guclu olmasi ve oylamalarda bizi geçmesi nedeniyle buradaki Turklerin butun cabalarina ragmen yayinlanmasi onlendi. Sonrasinda gonderilen bir cok * mektubu nedeniyle bu tartisma kismi icin tekrar bir oylama yapiliyor. Arkadaslardan ricamiz sadece birkac saniyenizi ayirmaniz ve ASAGIDAKI LINKE gidip oyunuzu "evet, degisik goruslerdeki tarihcilerin tartismasi, filmin dayanaginin anlasilmasini arttirir" ( Yes, allowing historians with differing views to debate a film's premise helps increase understanding ) * isaretlemeniz ve bunu olabildigince FAZLA kisiye en kisa sürede yaymaniz . http://www.msnbc.msn.com/id/12412125 Tesekkurler. Milletimiz bu hizmetinizi unutmayacaktir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | oyumu kullandım | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() | bende kullandım Should PBS have commissioned a panel discussion on its documentary about Turkish-Armenian history? * 545519 responsesYes, allowing historians with differing views to debate a film's premise helps increase understanding. 83% ![]() 17% ![]()
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |