![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #41 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | adam isterlerse yemin ederim diyor bakalim nereye varacak bu iddalar federasyon ve spor bakanligi belge olsun ustune gidilir diyorlardi iste belge adam anlatiyor olanlari italyadaki gibimi yapacaklar yoksa oylesine gecistirilecek asilinda bu olaylar biraz desilse belkide besiktasin samsun macinin oldugu yil neler dondugude cikabilir ortaya | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #43 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | saat 24:15 kabloluda yayin gitti hep bu azizenin marifetleri !!
__________________ Dedik ya birkere "BEŞİKTAŞK ya RUHUMUZDADIR yada HİÇBİRYERDE"..!!! O yüzden gözünle değil,dilinle değil,kalbinle değil RUHUNLA SEV..!!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #44 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | AjansSpor'da yer alan bu haber, Telegol programından canlı olarak deşifre edilmektedir. İddialar tamamen sahiplerine aittir ve AjansSpor ile bir ilgisi yoktur. Adı geçen, hakkında açıklamalar yapılan her şahsın cevap hakkı istediği ortamda olduğu gibi AjansSpor'da da vardır. Cihan Oskay’dan Star Tv'de yayınlanan Telegol Programı'nda futbol gündemini sarsacak açıklamalar.. Doğduğundan beri Fenerbahçeli olan ve 1989 yılından beri kulüp ile çok iç içe ilişkilerin olduğunu söyleyen Oskay’ın açıklamaları şöyle: Kendimin yaşadığı olaydır. Türk halkının bunlarla yüzleşmesini istiyorum. 2000-2001 sezonunda son haftada oynanan Samsun’da oynanan Samsunspor-Fenerbahçe ve İstyanbul’da yapılan Galatasaray-Trabzonspor maçları ile ilgili hem şike hem teşvik olayında müdahalem oldu. Nasıl olduğunu öğrendim. O sezonun bitiminden 1 önceki hafta Fenerbahçe Bursa’yı 2-0 Galatasaray da Antep’i 2-0 yendi şampiyonluk son haftaya kaldı. O zaman ikili averaj yoktu genel averaj vardı. Fenerbahçenin 3 puan ve 3 gollük bir avantajı vardı. Başkan Aziz Yıldırımla ilişkilerim iyi derecedeydi. Kendisiyle Fenerbahçe’nin Çanakkale deplasmanında tanıştık. Başkan değildi o zaman. İşletmeci olduğum restoranta gelirdi. Açılışlarda bulunduk. Bazı transferlerde yardımcı oldum. Alpay’ın Oktay Derelioğlu’nun transferinde aracı oldum. Fenerbahçe transfer etmek istedi ben de yardımcı oldum. Oktay bana vekalet verdi imza attım. Bursa maçı akşamı bu tablo ortaya çıkınca sayın başkan Aziz Yıldırım beni aradı. Oktay’ın Trabzonspor’da oynamış olmasıydı nedeniyle kulübe gelmem istendi Trabzon Galatasaray ile oynayacağı için Oktay’la temas kurmam istendi. Benden istenen Trabzonsporlu futbolculara Oktay vasıtasıyla futbolculara prim vermem gerektiği söylendi. Samsun maçı içinde neler yapacağımı sordu. Ben de Mustafa Çebi’nin yardımcı olabileceğini söyledim ve O'nu aradım. O da bunu yapabileceğini Yücel Uyar’ın yardımcı olabileceğini söyledi. Salı günü Mustafa Çebi Samsun’a gitti. Bende Oktay’ı aradım. Durumu anlattım. O da arkadaşlarımla konuşayım sana döneyim dedi. Döndü 500 bin dolar istedi. Aziz Yıldırım'a aktardım 500 bin çok 250 bin dolar verebiliriz dedi. Tekrar Oktay’ı arayarak durumu anlattım o da tamam dedi ve elimizden geleni yaparız dedi. Mustafa Çebi Samsun’a gitti. Samsun’dan bana bilgi aktardı. Yücel'e konuşacağız size bilgi vereceğim dedi. Öğleden sonra bilgi vererek arayarak başkanın yanında şöyle bir bilgi verdi. Bilgi şuydu Samsun Sinop’ta kampa girecekti. Hoca Fenerbahçe bizi normalde yener gerekirse 11 yapmam. İyi futbolcularımı oynatmam demiş. Başkan Samsun’un kampa girmemesini istedi, bizde kendisine ilettik. Samsun’un kampı iptal edildi. Yücel’in petrol içinde olan borçları 840 milyar olduğu iletildi. Bülent Ünder’in de Galatasaray adına orada olduğu ama Samsun’un kampa alınmayacağı bildirildi. Trabzonspor’la çok sık konuşmaya başladık. Oktay’ın bana aktardığı en son bilgi. Sergen de orada oynuyordu, Galatasaray’a transferi gerçekleşmiş. Ben bu maçta oynarım ama 50 bin dolar alırım. Ama yenilirim ama kazanırım parayı alırım. Hami de ben sakatım oynamayacağım demiş. Gökdeniz’e ve Hami’ye Trabzon kökenli futbolculara söylenmedi. Oktay Onlara söylemeyelim sıkıntı olur dedi.” Cihan Oskay şöyle devam etti, "Ben kullanıldığımı hissediyorum. Bunları nasıl yaptığımı bilemiyorum ve çok büyük vicdan azabı çekiyorum. Aziz Yıldırım ile Fenerbahçe’nin 2001’de yaşadığı şampiyonluğun ardından arkadaşlığım eskisi gibi olmadı. Ben vicdan azabı çektim ve bunun yeri zamanı, şekli olmaz. Ben burada her şeyi anlatıyorum. Burada benim anlattıklarım yargılanırsa, her şey eskisi gibi devam eder. Ben olayların baş aktörlerinden biriyim ve bundan büyük üzüntü duyuyorum. Benim ne olduğum çok önemli değil. 4.5 sene geçti ve Mustafa Çebi gibi temiz bir adam benimle de olsa bu olaylara maruz kalmıştır. Samsunspor hocası her gün kadroları bana anlattı. Bana telefonda ne dedilerse onu anlattılar. Sayın Aziz Yıldırım, Ertuğrul Sağlam’ın oynamasını istemedi ama hoca telefonda dedi ki “Ertuğrul oynasın çünkü hamdır 4 haftadır oynamadı, O oynarsa daha az tehlikeli olur.” Yani benim burada anlatmaya çalıştığım Samsunspor’un kadrosunun İstanbul’dan yapıldığıdır. Ben bir gece arabamla yola çıktım ve Aziz Yıldırım’ın ofisine gittim 150.000 doları aldım ve Mustafa Çebi’ye teslim ettim. Mustafa Çebi de gerekli yerlere verecekti. Ertesi gün yeniden ofise gittim ve 150.000 dolar daha muhasebeden aldım ve Marmara Oteli’nde kamp yapan Trabzonspor’dan Oktay Derelioğlu'nu aradım ve elimde para çantasıyla 601 ya da 602 Oktay’ın oda numarası, şimdi net hatırlayamıyorum, ve bana dediler ki futbolcuları 2-2 içeri alacağız ve parayı yatağa serdik ve diğer futbolcuları aldık. Bir farkla da yenilseniz bu parayı temsil edeceğiz dedik. Dediler ki bir eksik kadroyla çıkıyoruz ve Galatasaray bizi 8-0 da yener. Ben Trabzonspor’un kamp yaptığı yerden ayrıldım ve parayı teslim etmeye karar verdiğimiz Oktay'ın kayınbiraderi Murat bey ile ertesi gün için randevulaştık. Ertesi gün Aziz Yıldırım ben otele hareket etmek üzereyken beni aradı. Bu arada Sinan Engin, Tamer Tuna’yı aramış ve "Fenerbahçe’den gelip gelmeyen var mı" diye sormuşlar, O da "Fenerbahçe’den kimse gelmedi" demiş. Aziz Yıldırım da bana sordu ve ben de Tamer'i aradım, Tamer bana "Sinan Engin beni aradı sordu ama ben O'na bir şey söylemedim" dedi. Ben de Aziz Yıldırım'a arayarak durumu haber verdim ve O da bana "O zaman kontrol sende hadi görüşürüz" dedi ve kapattık. Saat 13:00 gibi Marmara Oteli’ne gittim ve maç günü olduğu için Oktay’ın kayınbiraderiyle birlikte Ortaköy’deki Princess Otele gittik ve maç bu şekilde bitseydi parayı temsil edecektik ve maç bir anda 3-0 oldu ardından da 4-0 oldu ve ben de parayı gerisin geri alıp geri döndüm. Tek farklı bitseydi parayı verecektik. Ama bu şekilde bitince ben de barayı Oktay’ın kayınbiraderine vermeden geri döndüm. Samsunspor’a giden para orada kaldı. Şu oyuncu aldı denmiyor ama bana oradan iletilen gerekirse kaleci de devreye girer Tümer’i oynatmam ama İlhan’a sahip olamam şeklindeydi. İstanbul’a dönünce ben Aziz Yıldırım’ı aradım ama “boş ver dedi ne 150.000 doları takım oynadı kazandı” dedi. Bunun neticesinde de Mustafa abi çok üzüldü. Hatta "söz vermiştim ve Samsun’a giremiyorum" dedi. Programa bağlanan Fenerbahçe Spor Külübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Cihan Oskay için "meczup" ifadesini kullanırken, Telegol programının yanlı yayın yaptığını belirtti. "Ben Şekip Mosturoğlu olarak değil, Fenerbahçe Spor Külübü Başkan Vekili Şekip Mosturoğlu olarak açıklama yapıyorum" diyen Mosturoğlu, Cihan Oskay'ın vergi borçları yüzünden yurtdışına çıkma yasağı olduğunu, şirketlerini batırdığını belirterek, açıklamaların gerçek dışı olduğunu söyledi ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nün hukuki yoldan hakkını arayacağını söyledikten sonra programdan ayrıldı. Bu arada programda Cihan Oksay'ın yaptığı röportajlar kullanıldı. Cihan Özkay kendi isteğiyle Telegol programında Tamer Tuna ile yaptığı ve kayıt altına aldığı telefon görüşmesini yayına verdi.. Tamer Tuna, 603 numaralı odada yaşananları doğrularken, Cihan Oksay o günü Tamer Tuna'ya hatırlattı ve Tamer de iyiki çok gol yediklerini ve bu para transferinin o gün gerçekleşmediğini belirtti. kaynak:ajanspor | ||
![]() | ![]() |
![]() | #45 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
ah ah hep böyle namusuzlar var Türk futbolunda Siyasetimiz nasilsa Futbolumuzda ayni Dokunulmazliklari var bir mok olmaz | |||
![]() | ![]() |
![]() | #50 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | azize çarşamba basın toplantısı yapacakmış.hep aynı sahne nasıl kıvıracak bakalım.konu dışında her türlü suçlama yapılır hedef gösterilir,sonrada Ulusoy istifa tabiki. ne diyim bunlara bilmiyorum ama gargameli tebrik etmek lazım ![]() god jop
__________________ KARTAL YUVASI EN YÜKSEKTE OLANIDIR.ORADAN SADECE AŞAĞIYA İNİLİR! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/haberler/14098-fenerbahce-nasil-mac-satin-aldi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 14-03-2008 22:35 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |