![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Allah şehitlerimizin kanını yerde koymaz.bu ülkede son damla kanımızı akıtmak pahasına da olsa kimseye yedirmeyiz geleceğimizi.ş e r e f s i z apo yu besleyen hükümetlerimiz ne yazık ki devletimizi bu hallere düşürüyolar.dagda adam vuran pkk lı affediliyo cumhurbaskanımız tarafından ve ankara ulusta yıllar sonra bombalı saldırıda insanların canına kıyıyor.varın gerisini siz düşünün.bunlara son vermenin tek yolu ekonomik anlamda bagımsızlıktır ancak gümrük birliği anlaşmasıyla bu ne yazık ki engellenmiştir yıllar önce.bizler ona göre düşünüp karar verip oyumuzu kullanmalıyız.ama kime?en acısı da bu ne yazık ki..
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
junior-1903 ![]() Üyelik tarihi: May 2006
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() | abi abd falan takmam ben kurtuluş savasında o kadar tehdit edildik ALLAH inancımız ve gücümüzle birliğimiz ile avrupa ülkelerini kazıdık yine yapabiliriz böyle sömürge halinde olacaksak ya bu vatan yok olsun savaşalım yada sonuna kadar bağımsız olsun en azından mücadele verelim böyle abd nin uşağı olmayalım biz birlik beraberlik kurarsak kim gelirse gelsin yıkarız ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİL KENDİ KANTİNCİLİK YAPMIŞ OĞLUNU BIRAK DOĞUYA ASKERE BİLE YOLOLAMIYOR BUMU ADALET BU MİLLET TANSU ÇİLLERİ OĞLUNU İSTANBULDAKİŞ YALISININ KARŞISINDA ASKERLİK YAPTIRDI DİE ASKERDE JET SKİLERE BİNDİ DİE AFFETMEDİ BAŞBAKAN TAYYİP ERDOĞANIDA AFFETMEYECEK
__________________ gücüne güc katmaya geldik formanda ter olmaya geldik BEŞİKTAŞ seninle ölmeye geldik.... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Tarihi şerefle dolu bir millet ve dünyaya hükmetmiş bir ülkenin torunları olarak şuan içinde bulunduğumuz gerçekten çok acı.Vede Kurtuluş savaşı dönemleri kadar kolay değil maalesef hiçbirşey.Herşey çok farklı.Önceden silahlara iman gücü yetiyordu ama şimdiki teknolojiye,hainlere kolay kolaay gücümüzün yeteceğini sanmıyorum.Çünkü şuanda piyon durumundayız.Allah Türkün yardımcısı olsun...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |