![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
| |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
YÜREĞİMİZDEYDİ SEVGİN HEP BEKLEDİK BİR UMUT DİYE YALVARDIM HER GECE TANRIYA YARABBİM ONU BİZE BAĞIŞLA NOLDU BARIŞ ABİ BIRAKTIN GİTTİNMİ BİZİ PEKİ BİR DAHA ÖLE GÜZEL BAKABİLECEKMİ SÜRMELİ GÖZLER O KADAR İÇTEN BİRİ GELECEKMİ SENİN GİBİ BEN SANMIYORUM KARTALIM BENİM YAŞAYAN KARTALIMIZSIN SENİ UNUTMUYACAĞIM UNUTTURMUYACAĞIZ SENİN SİYAH VE BEYAZ RENKLERDE YAŞATACAĞIM FORMA YAPTIRACAĞIM SENİN İÇİN ARKASINA İSMİNİ YAZACAM DAİMA SİYAH BEYAZ RENKLERDE YAŞAYACAKSIN BARIŞ ABİ SENİ ÇOK SEVİYORUZ MEKANIN CENNET OLSUN KALBİN NURLA DOLSUN SENİ UNUTURSAK HAYAT BİZE HARAM OLSUN YAKINDA SENİN İÇİN MARŞDA YAZACAM ŞU AN MORALİM ÇOK BOZUK KUSURA BAKMA BARIŞ ABİ SENİ YAŞATACAĞIZ SANA EN GÜZEL HEDİYEYİ VERECEZ BİZİDE KABUL EDERMİSİN YANINA BU SENE ŞAMPİYON OLUP GELELİM KUPAYI SANA VERELİM OLURMU BARIŞ ABİ | ||
| | |
| | #3 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Ölüm Allah'ın emri diyerek avunmaya çalışıorm..
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #7 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 23 ![]() | son röprtajı son katıldıgı program ne kadar mutlu ve hayat dolu görünüyodu hiç inanmadım öleceğine 6 gün boyunca hep dua ettmi ama olmadı gitti :'(
__________________ Gerçek Aşkın Savaşçı Kraliçesi ... Serseri Mayın Gibiyim .. Heran Heryerde Patlamaya Hazır ... RoMeo | ||
| | |
| | #9 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Allah Rahmet Eylesin Genc Yaşta Ölüm'ü Tatdı.. Çok Efendi Biriydi Sevenide Çoktu Tüm Türkiye Seferber Oldu Neredeyse Ama Kaderin Önüne Gecilmiyor İşte Allah Günahlarını Bağışlasın..
__________________ ..Not Found.. | ||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dinlerken içime fırtınalar uyandıran şarkıların şimdi ise boğazımı düğümlüyo kardeşi.mekanın cennet ruhun şad olsun.sen ve senin gibi trafik canavarına kurban giden nice ruhlara rahmet eylesin.ailene sonsuz sabırlar.
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
![]() | ![]() |