![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Zafere kadar daima! ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() | Allah rahmet eylesin. Sevenlerine başsağlığı dilerim.
__________________ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | devlet ne kadar yol yaparsa yapsın.1 ayda torpılle ehlıyet verdıgı surece ve insanlar arabaya bındıklerınde kendılerını forumula pilotu sandığı sürece bu acı haberleri ne yazık ki almaya devam edeceğiz
__________________ Armamızdaki Ay-yıldız bütün yıldızlara bedel... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Allah rahmet eylesin. Baris Akarsu cok iyi bir insandi her nekadar tanimasamda...COk uzgunum cok.... Artik Inonude onun dev bi pankarti herzaman asili olmasi lazim bence buarada,,
__________________ siyah beyaz olum yasam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | keşke şuanki yaşadıklarımı,keşke şuan Amasra'da yaşanılanılanları anlatablcek kadar gücüm olsaydı keşke.. keşke o formanla hastaneden çıkablseydn... keşke yine Amasra'da ''Amasra'yı'' sahilde söyliebilsek... keşke sırf seni sevenlerin yüzünün gülmesi,dünyanın 'Barış'sız' kalmması için elimizden bişi gelseydi de yapabilseydik... hepimizi sensiz bırakıp gittin..daha söylenecek çookk şampiyonluk şarkılarımız vardı.. Allah mekanını cennet etsin...Dualarımız her zamn olduğu gibi seninle... Korkutmasın seni musalla taşı....
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |