![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #4 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | İnşallah...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
| | |
| | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Çok güzel yazmış ama dinlemedi Barış bunları,duymadı;sahnede bizden ayırmadığı o gözlerini yüzümüze karşı kapadı... ah Barış aşk olsun,aç koynuna da kuş konsun,oldu mu böyle hiç!!
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | gecenin nemini gözlerimize düşürdün be hocam, çok üzgünüm daha çok genç offfff resmen b.k yoluna gitti herif ya, Allah rahmet eylesin... Onun gibi insanlar lazımdı bu dünyaya öle işte gerçekten moralim alt üst oldu huzur içinde yat kardeşim... | ||
| | |
| | #10 | ||
| Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 22 ![]() | Allah rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına sabır versin. Umarım mekanı cennet olur...Ölüm bu zamanı dolan gidiyor maalesef...
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |