![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | acı birşey...allh rahmet eylesin...
__________________ Besiktas JK . | ||
| | |
| | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Allah rahmet eylesin, ailesine ve yakınlarına sabır versin..Ölüm bu zamanı dolan gidiyor maalesef... Hepimizin gideceği yol... Allah günahlarını affetsin...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
| | |
| | #6 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ölümü düşünmek gözlerinde çığlıklarla kuşlara isyan etmek uçamamaktan yüreğimdeki sancıları yaşamayı sevmek öğrenmemek bildiklerini de silmek isterdim yeniden doğmak yada hepten yok olmak isterdim daha iyi olmak bir melek gibi kanat açıp dağlara uçmak birileri buna izin vermedi buralarda yaşamak izne tabi saçına dokunmak rüzgarların temasıyla yeniden coşabilmek karanfillerle uçurumları yenmek kaygan zeminlerde isyanlara dalmak deli cesaretiyle isterdim yeniden doğmak yada hepten yok olmak isterdim daha iyi olmak bir melek gibi kanat açıp dağlara uçmak birileri buna izin vermedi buralarda yaşamak izne tabi acıyı yok etmek kalbinden sevdiklerimin geceyi çekip almak günlerinden maviye akmak sisli güz denizinde günahları affetmek tanrının dileğiyle isterdim yeniden doğmak yada hepten yok olmak isterdim daha iyi olmak bir melek gibi kanat açıp dağlara uçmak birileri buna izin vermedi buralarda yaşamak izne tabi | |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Evet bir kartal daha aramızdan ayrıldı. mekanın cennet olsun! hepimizin başı sağolsun! | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | okudum şimdi,allah rahmet eylesin barış..
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. Konu Meric tarafından (04-07-2007 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |