![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #14 | ||
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 26 ![]() | bu yeni başlıomuşşş...Ratıng ugruna neler yapıolar yaaa yazık wallaa...Bi de showda bi program war ona ne demeli adı guzel ve dahi miydi neydii yaww..?O da boole sacmalıklarla dolu bi programm...Rtukun el koyması gerek bu tur programlara....
__________________ '' BİR DERDİM VAR. BİN DERMANA DEĞİŞMEM ASLA !!! '' | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Çok saçma bir program zaten adam lar nsl porgram yapacaklarını bilmiyolar saçma saçma programlar.....
__________________ َﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢَKarakartal - BeşiktAş ¹9º³َ ﱢﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢَ ------------------------------------ | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | ne bu toplumsal msj verme arzusu herkesteki... ![]() herkesin aklı var beyni var zorlamı sokmuşlar yarışmaya...
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | bence bulamaz yabancı birine sarılır baba diye ![]()
__________________ Karanlık aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | şaçma, gereksiz, aptalca, vs. bence o yarışmada ne kız gerçekten evlatlıktır, nede o 8 kişiden 1 tanesi gerçek babadır. eğer doğruysa bile kız kendini alet ettiği için hatalı. gerçek babada hatalı o nasıl bir baba ki kızının duygularıyla oynanmasına izin veriyor. gerçekten babası olsa yarışma sonunu bekleyebilirmi? görür görmez boynuna sarılmaz mı kızının. YAZIK... Perihan Savaşıda kınıyorum böyle bir yarışma sunduğu için. kendisininde 2 çocuğu var birisi ibrahim talıses^in boşandığı için isteristemez kızında vardır bi özlem diğeride yılmaz savaştan olan çocuğu o da babası erken öldüğü için babasına hasret kendi izin verirmi çocuklarına böyle bir şey yapılmasına? hiç anlamadım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 48
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | kepazelik başka bir şey değil. sırf reyting uğruna insanların duyguları ile oynuyorlar. araziler sattılar, fabrikaları sattılar tv leri sattılar elin gavurlarına eeeeeee normaldir şimdi gavurun yönettiği tvlerde ancak böyle programlar yayınlanır. Kıbrıs gitti, fabrikalar gitti, kıymetli araziler gitti, ne kaldı geriye bir onurumuz sadece onuda işte böyle böyle elimizden almaya çalışıyorlar. İnsanın maneviyatı kalmayınca maddiyat hırsı adama neler yaptırıyor son örneğide bu işte. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |