![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | DTP Meclis'te grup kuruyor DTP destekli bağımsız milletvekilleri 21 milletvekili çıkartarak TBMM'de grup kuracak sayıya ulaştı. 22 Temmuz 2007 Pazar 21:14 Hakkari’den Sabahattin Suğracı ve Hetem İlke Mardin’den Ahmet Türk ve Emine Ayna Muş’tan Sırrı Sakık İstanbul 3. Bölge’den Sebahat Tuncel ve 1. Bölge’den Mehmet Ufuk Uras Şanlıurfa’dan İbrahim Binici Van’dan Fatma Kurtulan Şırnak’tan Hasip Kaplan ve Sevahir Bayındır Bitlis’ten Mehmet Nezir Karabaş Diyarbakır’dan Akın Birdal, Aysel Tuğluk, Gültan Kışanak ve Selahattin Demirtaş Siirt’ten Osman Özçelik Tunceli’den Şerafettin Halis Batman’dan Ayla Akat Ata ve Bengi Yıldız Iğdır’dan Pervin Buldan mevcut oy durumuna bağımsız milletvekili olarak TBMM’ye giriyor. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Cumhuriyetimiz elden gidiyo ama memleket adam olmaz.Dogru diyorsun arkadasim.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | TEK BİR ŞARTLA BAKABİLİRİM. BAYKAL İSTİFA EDERSE. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | bu kadar millet kör mü salak mı da oyunu devleti sattığı idda edilenlere verecek kim devleti kime satmış anlamadım ben aslında suçu hep dışarda arıyoruz ama suç bizde ne zaman istikrar gelse türkiye ileriye gitse bağrıyoruz hep bir ağızdan devlet elden gidiyor bayrak elden gidiyor din elden gidiyor die giden bişey yokh satılan bişey yokh sadece değişimleri anlamayanlar veye menfatleri için anlamak istemeyenler var | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |