![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Arkadaşım siz olayalara at gözlüğüylemi bakıyosunuz. O zaman türkiye önemli bir AB sürecine girmişti ve bir anda ölümle birlikte dünyanın gözü türkiyeye çevrildi. Bütün dünya bizi konuşur oldu. Olmadımı? Peki türk halkı ne yaptı ''Hepimiz Hrant Dinkiz '' dedi ve doğruda yaptı. Haaaaa hepimiz hrant dinkiz diyenler bu olaya çokmu üzülmüşlerdi? Tabiki HAYIR Hatta sevinenler bile olmuştur(Mesela ben). Bu yapılan sadece avrupanın bu olaya bakış açısını değiştirmek içindi ve başarılıda olundu. Değilse yine diğer devletlerin gözünde türkiyenin karizması çizilecekti. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | avrupalılar zaten bızım ufak bı yanlısımızı beklıolar o yuruyuslerı yapmakta ve avrupanın nerdeyse butun ıstedıklerını yapmakta zorunluymusuz gıbı davranıyolar ve netıcede de bızde ilişkilern olumlu dewam etmesı ıcın cogu seyı ıstemesekde yapıoruz
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
Bazen özeleştirilerde kendimize haksızlık yaptığımızı düşünüyorum. | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |