![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ya nıe ayrı ayrı ırdelıyorlar bu kadar cok fazla.Konu polıtıkaya kayıyor ![]()
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | BN BİR TÜRBANLI OLARAK KENDİM VE TÜM BNM GİBİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR ADINA CVP VERİYORUMM;BİZDE TÜRBANLI AÇIK DİYE HİÇ BİR AYRIM YOK. BENİM NE KADAR TÜRBANLI ARKADAŞIM VARSA Bİ O KADAR DA AÇIK ARKADAŞIM VAR.AMA HİÇ BİR ZAMAN ONLARA DİĞERLERİNDEN FARKLI ŞEKİLDE DAVRANMADIM VE BUNA DA HAKKIM OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM.İNSANLAR NEDEN BUNU SORUN HALİNE GETİRİYORLAR Kİ.YANİ BİZİ DIŞLAMALARINDAKİ SEBEP BAŞIMIZDAKİ BEZ PARÇASI MI.BU BİZİM İNANCIMIZIN GEREĞİ.BİZ NASIL ONLARA SAYGI GÖSTERİYOSAK ONLARDAN DA AYNI ŞEYİ BEKLERİZ.VE BUNU DA HAKETTİĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM....BİR DE ARKADAŞIN BİRİ TÜRBANA BEZ PARÇASI DEĞİŞİMİ ELEŞTİRMİŞ.EWT BEZ PARÇASA DEMİŞ OLABİLİRİM ÇÜNKÜ O KİMİLERİNE GÖRE ÖLE AMA BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN MANEVİ DEĞERİDİR
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. Konu suheda tarafından (24-12-2007 Saat 19:12 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | saçmalık..bi kere baş örtülü insanla mini etek giyen bi insanın düşünceleri aynı olmadığından kıyaslanmaları bile hata.bence çok anlamsız bi yaklaşım olmuş..özgür bi ülkedeyiz diosak isteyen istediğini giyer
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Özgür bir ülkede yaşıyoruz...!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | |||
hoşçakal yarın ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | kemalizmle nasyonalizmle şunla bunla başörtüsünün ne alakası var? yani yorumlar ilginç türban siyasi bi görüş değil islami giyim tarzıdır.ve kimsenin giyim tarzı yüzünden eğitim öğrenim hakkı engellenemez..! ama devlet yönetimindeki kişilerin türban kullanmasına onu resmileştirmesine karşıyım.. Alıntı:
__________________ "Toprak sahipleri, çokuluslu şirketler ve işbirlikçi yerlileri, çete sahipleri ve yalakaları, baş ve bakanları, milletlerin bekçileri ve sürülerinin olduğu yerde yer kavgası vermedik. Hiçbir yerdeydik." | |||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
éLaZıĞ dişi kartalı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | ben bir türbanlı olarak bu ülkede özgür deilim.okuduğum üniversiteye gerçek giyim tarzımla giremiyorum..başımı kapattığım için azar işitiyorum..bu bi haksızlık......ve bunu düzeltecek kimse yok....ben eğer konuşursam susamam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 38 ![]() ![]() | kemalistlik başörtüsüne karşı çıkmak mı ![]() atatürk anasını,karısının başını açsaymış önce o zman ![]()
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | KİMSE AKLINDAN SUNU ÇIKARMASIN BU DUNYADA TURBANLILARDA EŞİT BASI AÇIK OLANLARDA , AMERİCADAKİ İNSANLARDA EŞİT AFRİKADAKILERDE CUNKU BU BİZİM GÖZUMUZDEN OLAN BİRŞEY DEGIL ALLAHIN GÖZUNDEN BAKILIYOR VE ALLAH BÜTÜN İNSANLARI EŞİT GÖRUYOR | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
ςǿκ کε√díκ طę ∂ط í ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | AYNEN ÖYLEE DAHA FAZLA SÖZE GEREK YOK.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |