![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar konunun ayrıntılarına girmeye gerek yok burda dini inancı doğruyu yanlışı tartışacak halimiz yok sadece yazılan habere yorum yaparsak daha sağlık bir paylaşım ortamı yaratmış oluruz.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | efet doğru diyorsun ama bende dini ayrıntıya girmedim bi yorum yaptım ama sadece şunu sormak istiyorum alevi olan arkadaşlarımıza alevilik hz. ali zamanındamı başladı yoksa hz ali öldükden sonra ççoçukları yada torunları zamanındamı başladı bunu bilmiyorum o yüzden soruyorum
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | efet doğru diyorsun bu konular tartışmakla bitmez bu konuyu büyütmeye birbirimizi kırmaya da gerek yok.. bana kitap okumamı öneriyorsun tşk ederim ama sen kuran-ı kerimi alıp okurmusun eminim orda aramış olduğun herşeyin cevabını çok iyi bulacaksın.. o uzun gelir dersen onu okuyamam dersen peygamber efendimizin veda hutbesini okumanı rica ediyorum senden tamam güzel kardeşim.. şimdi herkesten özür diliyorum istemyerekte olsa kırmış olabilirim
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | |||
Guest
| Alıntı:
pardon ben sana soru sorduğumu hatırlamıyorum ki cevabını bulasın demişsin neyse konuyu fazla uzatmayalım ilimimizi bu muhabbetlere taşımak istemiyorum. EĞER YAPABİLİRSEN SADECE SAYGI DUY YETER!!! | |||
![]() | #5 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | AYNEN SADECE SAYGI DUYUSLUN YETER.ALEVİLİĞİN YENİ TANIMLARA, YENİ AÇILIMLARA İHTİYACI YOK! | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Ali'siz Alevilik...... kubbesiz gökyüzüdür Ali'siz Alevilik......yağmursuz gökyüzüdür Ali'siz Alevilik......bekeketsiz kuru çöl yazıdır Ali'siz Alevilik......meyvesiz ağaçtır Ali'siz Alevilik......ışıksız kör karanıktır Ali'siz Alevilik......sağırlık,körlük ve dilsizliktir. Ali'siz Alevilik...... yokluktur,hiçliktir Ali'siz Alevilik...... başsız gövdedir Ali'siz Alevilik...... sapkınlıktır Ali'siz Alevilik.......imanzılıktır Ali'siz Alevilik...... riyakarlıktır
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() |
![]() | #7 | |||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #8 | |||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Lütfen içeriğe girmeyin dedim ben daha önce ama bir birimize ders verir nitelikte konuşmalar hoş değil. Böyle giderse tabiki ve malesef konu kapanır. Lütfen daha önce yaşanan sorunlar yaşanmasın. Hiç kimse bir birine diğerinin inancını öğretmek yada birşeyleri ispatlamak zorunda değil. Yada nereden ve nasıl öğreneceğini öğretmek durumunda değil.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |