![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() |
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
Yavru Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | suc dedirttende zaten | ||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yuh diyorummm baska bişey demiyorum....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | neye yuh diyorsun acaba 3 yeni kuruşamı? ödemesi gereken 3 yeni kuruş değil mühim olan. boşverin 3 yeni kuruşu 3.000.000 $ verseler cezayı noludu ki mesele adamın şehitlerimize kelle ********in birine sayın demesi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 39 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | zati ona diyorum ablacım o adm kalkıyo sehitlerimize kelle diyor ve birsey olmuyo yazıklar olsun boyle hukuka üstelikde kalkıyolar 3 yeni kurus ceza veriyolar sacmalıgın ta kendisi
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar 3 ykr tazminat mesele değil. Haberde başka sataklıklar daha var Manevi Tazminat kararını Sulh Ceza Mahkemesi veremez. Sulh Ceza Mahkemesi para ceza yada hapis cezası verir. Manevi Tazminat Davasını Hukuk Mahkemeleri verir Sulk Hukuk Asliye Hukuk Mahkemeleri verir. Ben bu haberin gerçeğine bir bakayım buraya yazayım. Şunu anlatmak istiyorum. Bir şeyi belirleyelim. Madem konu ciddi birşekilde yorumlanıyor açıklama yapma ihtiyacı hissettim. 1- Bu adam milletvekili ve dokunulmazlığı var. Yani Ceza Mahkemelerinde yargılanamaz. Haberde Sulh Ceza Mahkemesi diyor . (Yanlış) Bu bir. 2- Manevi Tazminat Kararını Hukuk Mahkemeleri verir. Mahkeme 3 Ykr da kafasına göre belirlemez. Davacı olan kimse onun talebi ne göre belilenir. Burada yüzde yüz sembolik bir manevi tazminat davası var ve 3 Ykr için dava açılmış. Mahkeme verdiği kararda bunu aşamaz taleple bağlıdır. Sonuçta Mahkeme vermesi gereken kararı vermiş. YALNIZZ Dikkat eicek başka bir husus daha var. Ceza Mahkemeleri suçlu ile suçsuzu birbirinden ayırırlar. Yalnız Hukuk mahkemeleri haklı ile haksızı birbirinden ayırırlar. Dolayısıyla Erdoğan dokunulmazlığındna ötürü Ceza Mahkemesinde yargılanmaz. Dava Hukuk Mahkemesinde açılan bir Manevi Tazminat davasıdır. Ayrıca Mahkeme Erdoğanı suçlu bulamaz, çünkü bir Ceza Mahkemesi değil. Haksız bulmuştur. Diyeceksiniz ki, neden çok yüksek tazminat değil ... Çünkü Mahkeme taleple bağlı ne istendiyse onun üzerine çıkamaz. Burada mutlaka sembolik bir dava açılmış. Diceksiniz ki neden manevi tazminat. Çünkü Erdoğanın sarfettiği sözler maddi bir zarara yok açmamıştır, bu sözün söylenmesindne dolayı kimsenin canı malı zarar görmemiş sadece, manevi duygular incinmiştir. Hemde fazlasıyla. Ama dava açanlar sembolik bir rakamla açıtıkları için mahkeme yüksek bir rakama hükmedememiştir. Anlaşılmayan bir husus var mı ? ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | eğer bizim insanımız biraz bişeyleri anlasaydı bu adamlar bugün o koltuklarda olmazdı. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar yaptığım araştırma sonucu Ntv ve Haberturk sitelerinin haberi yanlış veridğini gördüm. Doğru merci T.C.KARTAL ADLİYESİ 2.SULH HUKUK MAHKEMESİ olacak. Ayrıca bu kararlar birlikte Erdoğanın haksız olduğu kesinleşti ve bu sözden incindiğini iddia eden herkes bu kararın bir surteini temin edip kendiside sonucu garanti olan bir manevi tazminat davası açma hakkına sahiptir.
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Doğru söze ne denir.
![]() | ![]() |
![]() | #20 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | gün gelir bunların hesabı sorulur... insanların dini duygularıyla oynayarak geldiler bu günlere...ülkenin ekonomisi süpermiş, fakir kesimin ve işçi kesiminin ekonomik durumunda ne gibi iyi gelişmeler oldu?hiçbir şey düzelmedi...sadece islami kesim zenginleşti....hiçbirşey ani gelişmiyo yavaşşş yavaşşş sakince...tehlikenin farkında mısınız????? | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |