![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | katılıyorum ben sabahları otobüslen giderken çoğu sefer kawga çıkıyo tacize uğrayanlar oluyo bana görre en iyisi o kızlar okullarına giderken rahat gidiolar ne güzel kendi kız kardeşinizin otobüslerde tacize uğramasını istermisiniz iyide arkadaşım imam hatipli kızlar kız da diğer kızlar değil mi? onlara niye böyle bir kolaylık sağlanmıyor kimse kusura bakmasın bunun adı heryerde ÇİFTE STANDARTTIR ve insan haklarına aykırıdır başı açık kızlar otobüz beklesin başı kapalılar özel otobüsle seyehat ettsin akp iş başında başka SÖZE GEREK YOK !!!!!!
__________________ ___Beşiktaş bir Gerillanın Hayata İtirazıdır.__ ___Susarsa ÇATIŞMA, Konuşursa SAVAŞ,___ ___Yazarsa DESTAN, Severse Devrim OLUR.__ | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | saygı duymak gerekir.Emre nin de dile getirdiği üzere talep olduğu takdirde benzer uygulamaların yapılmasında hiçbir mahsur yok.
__________________ AĞAÇLAR KALEM DENİZLER MÜREKKEP OLSA SEVGİNİ TARİFE YETMEZ BEŞİKTAŞIM... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
besiktaş jk ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | camlarada siyah bi film çekselermişya tövbe tövbeeee
__________________ “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine” | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | yakındır... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
ne alaka ya hiç bi şekilde sade onlara özel değil ondan sonra başka yolcularda alıyor otobüs...bende eyüp anadolu imam hatiptenim.bu haberler imam hatibe olan kindir bence...o zaman eşitlik diyosunuz...kapalılara özel bi otobüs oluyo diyosunuz açıklara neden yok...neden üniv kapalı girilmiyo bende onu soruyorum size madem eşitlik var...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | arkadaslar konuyu çarpıtmayın lutfen sadece 7-8 tane kız yan yana duruyo biz de okuldan cıktığımızda 10 kişi metrobuse biniyoruz o metrobus bizim olmuyoya bence haber yanlış(çarpıltılmış) bir haberdir
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | |||
Guest
| Alıntı:
| |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |