![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #13 | ||
Optik bArikAtı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2006
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Leman ın sahibi Beşiktaşlı taraftarı =) herhalde yaratıcı bir kişikler bizler gibi | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yha kardesım bu ne yha dını sembol ile dalga geçyrlar sız de buraya marıfetmıs gıbı koyuyrsunZ KINIYORUM SIZI ... sızın ananızda yada ananızın anası turban takar yada takmıstır... COK COK AYIP...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Samsa olayı farklı yere çekme olay apaçık orada benim annemde yengelerimde türban takıyor..Konu alay konusu değil.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | umut tacırı yanlız herkes guluo sunu yapıo bunu yapıo ! yha böle 1 sey ıle dalga gecılmesı hoş 1 sey dgl... buradakı mesj. cok acık bllı LAİKlik i miş pfff buradakı msj. apacık ortada asıl konuyu bole alay konusu halıne gtrenler utansınlar... snde bunn farkındasın...
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Eminim buraya yazanların çoğunun ailesinde baş örtüsü vardır.Olay farklı fazla içerisine girmek istemem siyasete kaçar, forumumuz BEŞİKTAŞ tır..Onun için herkezin ayrı düşünceleri ve fikirleri var hiçbir kimsenin firki veya düşüncesi değişmez siyasette..Ölseler bişe düşünceleri onla gider.Burdaki fikirlere ve görüşlere saygılı olalım yani tartışma çıkarmamaya çalışalım..Tek yol Beşiktaş.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | güzel...
__________________ iŞTe BiZ KöTü GüNDe HeP oMuZ oMuZaYıZ İştE bİz kÖtÜ gÜndE hEp OmUz OmUzAyIz öVüNMeK GiBi oLMaSıN BiZ KARAKARTALLIYIZ BEŞİKTAŞ SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN ------------------------------------ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #20 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
doğru söze yanlış demeyız dıyenıde sevmeyız... haklısın kardesım... bnde bu cumleyı bklıordum... ÖLMEZ BU HAREKET... (BEŞİKTAŞ HAREKETİ...) ![]()
__________________ yaşananLar Rüya düşmüş be REİS ... !!! sadce bn kımse yoq arkamda ... bursaÇARŞI... | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |