![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 | |||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ . | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #12 | |||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
abi yağsında bu tarafa gel esrayı kap bizim burda sahilde uçsuz bucaksız cillop gibi dümdüz birsürü rampa var ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() | ![]() |
![]() | #13 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | İstanbul’da kar yağışı başladı İstanbul’da kar yağışı 16.43’te başladı. Anadolu yakasının uzak bölgelerinde ve Taksim’de kar yağışı görülüyor. Etkili yağış ise gece 23.00 sularında başlayacak. Kar kalınlğı şehir merkezinde 5, yüksek kesimlerde 10 santimetreye ulaşacak. Kentte sabah saat 05.00’den itibaren başlaması beklenen kar yağışı saat 16.43’te başladı. Etkili kar yağışı ise poyrazla birlikte saat 23.00’ten itibaren görülecek. -------- Burda inanılmazir fırtına ve soğuk var henüz kar yok ama belliki burayıda basacak sabaha kadar. İşallah beyazlarla uyanırız. Allah açıkta olanlara yardım etsin.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #14 | ||
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Şimdi dışarı çıktım bakmaya. Aşırı bi ayaz var acaip fırtına var felaket esiyor. Bulutlar seyrek bayağı az bulut var yıldızlar ve ay meydanda. Ama bulutlar yeryüzüne çok yakın bu yağışın habercisi. Havanın bu kafar soğuk olmasıda bu verilerle birleşince kar yağışını müjdeliyor. Ama sanırım yoğun bişekilde yağıp geçicek. Tatmin edici olacağını düşünmüyorum. zaten tahminler en iyi yerde 10cm tutacağı yönünde. Yani pek umutlanmaya değer bir durum yok gibi görünüyor. Yarın görüşmek üzere, işallah yarın buraya girip yazdığımda bembeyazlardan bahsediyor olurum ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #15 | ||
şizofrenik wak'a ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | anadolu yakası beyazlar altındaaa arkadaşlar işe zor geldim yaa..bi kar bi kıyamet.ALLAH sonumuuz hayır etsin donuyorummmm
__________________ Esmer,Uzun boylu,kirli sakallı, buğday tenli,Geniş omuzlu,göbeksiz olucaksın.Asla sigara kullanmayacak BEŞİKTAŞ'lı olucaksın.Bunlarında ötesinde ADAM gibi Adam olucaksın.Bu özelliklerin hiçbiri sende yoksa benden uzak durucaksın:D | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | demin çok yağıyordu şimdi biraz azaldı hava buz gibi dışarı çıkılacak gibi değil valla
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |