![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Pfff bu ne ya!! İğrençç... ![]()
__________________ Beşiktaş'ım, Hayat Sensin, Dünyam Sensin, Herşey Sensin, Gelecekse Tüm Acılar Biz Hazırız Senden Gelsin Bu Sevdadan Vazgeçersek Allah Belamızı Versin... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ya bak arkadaşim bende bılyıorum ayn ı şey olmadıgını sadece dıyorumkı o yada bır başkası ne yapmışsa yapmış bızler neden onların kusurlarını arıyoruz .. ne olursa olsun ne yaparsa yapsın bır kişi bıze kalmamış gunahıyla sebabıyla her ınsan kendı hayatını yaşiyor bızler ne dıye onların sırtından espırı yapıp alay konusu yapıyoruz bumu ınsdanlık kendı kusurlarımızı kapatmak için bAŞKALRININ kusurlarını arıyoruz ...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 51
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ gidin ya d&d | |||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kendi kusurlarımızı kapatmak için onun kusurunu niye arayalım yaa ayrıca emın ol hepimizde biliyoruz insanlarla alay edilmiceni etmeyızde zaten sen olaya başka açıdan bakıosun o ayrı bizi Allah ın yarattıgı bi kulla dalga geçmekle suclayan sensinn yok öyle bişey
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ben suçlamıyorum sadece o kışinin yerıne kendımı koyuyorum bır anlık alay etmıyen kışı iğrenç anne korkuyorum gıbı laflar etmez bunlartı söyleyen sızsınız ben degıl
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
biliyoruz allahın gücüne gider dedik bazıları içinden geleni söylemiş tek rahatsız sensin anlamadım bu işi ya AYRICA BÜLENT ERSOY İĞRENÇ OLMUŞ SURATI ERKEKLİĞİ NE GÜZELDİ KENDİNİ MAHVETMİŞ
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (29-01-2008 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | olaya bakış açın farklı zaten ama emın ol bizde senın dedigin gibi düşünüyoruz bunu anlamak istemıyosun neyse aynı şeyleri bizde düşünüyoruz yanii
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bırşey demıyorum hatalıyım ama demekkı bazı arkadaşların zoruna gıttıkı gerçekler tehtıd etmeye başladılar klavıye başinda buda yenı moda yaa ınsan o arkadaşin nasıl forumları açtıgnıda gördum onun için artık onun hıç bır şeyıne karışmıyorum allah ıslah etsın ne dıyım .
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/haberler/51465-buda-makyajsiz-bulent/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 18:05 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |