![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #11 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bunlarda hep topuktan vuruluyor be ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #13 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kıskançlığın bölesine de yuuuhhh derim yane......geçmiş olsun...Allah acil şifalar verir umarım.....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istedigim şarkıyı söylemedi diye vurdum demiş bi yerdede yalan yaa başka işler dönüyo aslında bu kadar saçma nedenler olamaz
__________________ Yapabiliyorsan bir yol yap.. Yapamıyorsan bir yol göster.. Onu da yapamıyorsan Yolumdan ÇEKİL... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #17 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Özcan denizin kalitesi bu kadarmış demekkiki br metal eşya silah-bıçak kontrolü bile yapılmayan konserlere çıkjyıor.. şehir eşkıyalarını bölgesinde kıza serenenat yaparsan başına bu gelir...
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #18 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() ![]() ![]() | Evet bazı yerlerde de böyle yazıyordu.İşin aslını bilmiyoruz yani herkes kafasına göre yazıyor herzamanki gibi...Özcan denizede acil şifalar diliyorum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #19 | ||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ..... Özcan Deniz'in manejeri Esin Akdoğan olayın gerçekleştiği anı şöyle anlattı; "Özcan bey programını bitirdikten sonra odasına giderken, hayranları fotoğraf çektirmek istedi. Fotoğraf çekimi sırasında arkamızdan bir el silah sesi duydum. M.A. adlı kişi Özcan beye bir el atış ederek onu yaraladı. İddia edildiği gibi bu şahsın Özcan beyden bir şarkı istediği Özcan beyin de bu şarkıyı söylemedeği şeklindeki görüşler gerçek dışıdır. Böyle bir olay olmadı." dedi. Olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı. CİHAN | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |