|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
30-04-2008, 15:25 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 25 |
1 Mayıs İşçi Bayramı nedeni ile İstanbul Valiliği'nin aldığı güvenlik önlemleri gereği İstanbul'da 66 ilk ve orta dereceli okul tatil edildi. İşte tatil edilen okulların tam listesi: 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeni ile Taksim Meydanı'nı çevreleyen üç ilçedeki 66 ilk ve orta derececeli okulda eğitime 1 günlüğüne ara verielcek. İstanbul Valiliği'nin aldığı güvenlik önlemleri gereğince Beyoğlu, Şişli ve Kağıthane'de tatil edilen okullar şöyle: 1-Taksim Ticaret Meslek Lisesi, 2-Taksim İlköğretim Okulu, 3-Firuzağa ilköğretim Okulu, 3-Hüviyet Bekir ilköğretim Okulu, 4-Sururi İlköğretim Okulu, 5-Dr. Tevfik Sağlam İlköğretim Okulu, 6-Piri Reis İlköğretim Okulu, 7-İstiklal İlköğretim Okulu, 8-Cihangir İlköğretim Okulu, 9-Namık Kemal İlköğretim Okulu, 10-Okçu Musa İlköğretim Okulu, 11-Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu, 12-Cezayirli Gazi Hasan Paşa İlköğretim Okulu, 13-Galatasaray Lisesi, 14-Beyoğlu Anadolu Lisesi, 15-Beyoğlu Anadolu Ticaret Meslek Lisesi, 16-Kasımpaşa Çok Programlı Lisesi, 17-Ayşe Ege Anadolu Kız Meslek Lisesi, 18-İTO Meslek Lisesi ve Terzilik Meslek Lisesi, 19-Beyoğlu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi, 20-Kabataş Ticaret Meslek Lisesi, 21-Fındıklı Lisesi, 22-Cihangir Pratik Kız Sanat Okulu, 23-Refîa Övüç Kız Teknik Öğretim Olgunlaşma Enstitüsü, 24-Özel Alman Lisesi, 25-Özel Sankt Georg Avusturya Lisesi ve Ticaret Okulu, 26-Özel Eşeyan Ermeni Lisesi ve İlköğretim Okulu, 27-Özel Zapyon Rum Lisesi ve İlköğretim Okulu, 28-Özel Getronagan Ermeni Lisesi, 29-Özel Saint Benoit Fransız Lisesi, 30-Özel Tarhan Koleji ve İlköğretim Okulu, 31-Özel İtalyan Lisesi, 32-Özel Galileo Galile İtalyan Lisesi, 33-Özel Zografyon Rum Lisesi, Zel Sainte Pulcherie Fransız Lisesi, 34-Özel Tudem Otelcilik Meslek Lisesi, 35-Özel Opera Sanatlar Lisesi, 36-Piripaşa İlköğretim Okulu, 37-İTO Kadınlar Çeşmesi İlköğretim Okulu, 38-Taksim Civarı ve Okmeydanı Civarındaki Tüm Özel Dershaneler ve Kurslar, 39-Şişli İlçesi Atatürk İlköğretim Okulu, 40-Halide Edip Adıvar İlköğretim Okulu, 41-Özel Ufuk İlköğretim Okulu, 42-Şişli Endüstri Meslek Lisesi, 43-Mustafa Sarıgül İlköğretim Okulu, 44-Fuat Soylu İlköğretim Okulu, 45-Halil Rıfat Paşa Lisesi, 46-H.Avni Kurşun İlköğretim Okulu, 47-Harbiye İlköğretim Okulu, 48-Özel Notre Dame De Sion Fransız Lisesi, 49-Özel Saint Michal Fransız Lisesi, 50-Özel Karagözyan Ermeni İlköğretim Okulu, 51-Özel Bomonti Ermeni İlköğretim Okulu, 52-Özel Neslin Değişen Sesi İlköğretim Okulu, 53-Özel Şişli Lider İlköğretim Okulu, 54-Şişli Lisesi, 55-Şişli Sağlık Meslek Lisesi, 56-19 Mayıs İlköğretim Okulu, 57-Işık Lisesi, 58-Fevziye Mektepleri, 59-FMV Özel Işık Anaokulu-İlköğretim Okulu -Lisesi, 60-Kağıthane İlçesi Çağlayan İlköğretim Okulu, 61-Ziyapaşa İlköğretim Okulu, 62-C.Şamikoğlu İlköğretim Okulu, 63-Namık Kemal İlköğretim Okulu, 64-Tülin Manço İlköğretim Okulu, 65-İTO Anadolu Ticaret Meslek Lisesi'nde 1 Mayıs 2008 tarihinde 1 gün süre ile öğretime ara verilmiştir. | ||
|
01-05-2008, 13:03 | #3 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 30 | püffff memleketimin haline bak dünyada en çok tatil yapılan ülkesiyizdir herhalde .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |