![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #1 | |||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() |
![]() | #2 | ||
вℓα¢кєαgℓє ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | 70milyonun kafasında poşet var zaten ve dayak yiyoruz.habere şaşırmadım. geçmiş olsun abiye | ||
![]() |
![]() | #3 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Aynen arkadaşım... | |||
![]() |
![]() | #4 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | sabah haberlerinde seyrettim. kınanacak bir durum. bu ilk değil ki, bu kişi gibi daha bir çok kişi korumalardan dayak yedi. açılan davalar kaybedildi. bu davada kaybedilir. güç hükümette maalesef. aslında yazacak çok şey varda dediğiniz gibi siyaset yasak ![]()
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() |
![]() | #8 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | edit .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() Konu VeysTube tarafından (15-05-2008 Saat 10:41 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
![]() | #9 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
terbiyesizlik yapıyorsun Veysel. Arkadaşım anlamıyorsun galiba... konunun siyaset olduğu kanısına sonradan vardık OKUSANA YAZILANLARI... ve konuyu susarak kapattık... sen atlayıp tekrar açmasaydın konu arada kaynayıp gidecekti. Ben üzerine düşmüyorum konunun uzatan sensin | |||
![]() |
![]() | #10 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ilgililer provokete var lütfen bi el atın konuya ne açıldığı belli oldu konunun ![]()
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |