![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | orasını burasını acaba reklam başlarken mi söylüyolar tabii ki reklam teklifi geldiğinde söylüyolar kızlara . . bilerek yapıorlar kızlar . bilmeden yapmıyolar . istismarı yapan kızlardır . bende tepki veriyorum bunlara . nerdeyse + 18 lik reklamlar çıktı .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | uzun zamandır tv izlemediğim için reklamda izlemiyorum ama ben kadını reklamda cinsel obje olarak sunanada kendisi bu şekişlde sunan kadına da karşıyım. magnum reklamını hatırlayın reklamı yapılan dondurmamıydı ön plana çıkan? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | o reklam başlı başına bir saçmalık ya...zeka yoksunu bir proje...doğru zamanda doğru şeyler kullanarak dikkatleri çekebilirsiniz gayette mantıklı...kadın yada erkek vücududa kullanılabilir...örneğin parfüm reklamlarında erotizm kullanılıyor ve bende bunun satışlarda etkili olduğu kanısındayım..gerekli durumda olması gerektiği kadar kullanılması mantıklı...ama magnum reklamı gibi fiyaskolarda var tabi..gözü kapalı:kadın vücudu iş yapar anlayışı... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ÇUKUROVA KARTALI ![]() ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bence saçmalıkk | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |