|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
15-05-2008, 08:22 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 |
Avrupa Koleji tarafından "yılın futbolcusu" seçilen İbrahim Toraman, "Önümüzdeki sezon ligi zirvede bitireceğiz" dedi. BEŞİKTAŞdefansının belkemiği İbrahim Toraman, "Bu yıl zirvenin 6 puan gerisinde kaldık. Hatalarımızdan ders çıkaracağız. Gelecek yıl şampiyonluk kaçınılmaz" dedi. "Yılın futbolcusu" seçildiği Avrupa Koleji’nde çiçeklerle ve büyük bir ilgiyle karşılanan Beşiktaş’ın ikinci kaptanı, "Milli Takıma alınıp alınmamam Fatih Hoca’nın tasarrufudur. İnanıyorum ki, ay yıldızlı ekibimiz Euro 2008’de final oynayacaktır" dedi. Öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılanan ve bol bol imza dağıtan Toraman, Avrupa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Talip Emiroğlu tarafından çiçekle karşılandı. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu, "Yeni nesil hareketli futboldan hoşlanıyor. Türkiye’de her takım yeniden yapılanıyor. Bu önemli bir olay. Taraftarlarımızın da desteği ile yapılanan ekibimiz gelecek yıl tribünleri ayağa kaldıracaktır" diye konuştu. | ||
|
15-05-2008, 09:50 | #4 | ||
ah mine'l-aşk Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 | inşallah...
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |