|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
22-05-2008, 08:31 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 |
İnternette 17 yaşındaki kıza kendini "Çisem" diye tanıtan ve kamera önünde soyunmaya ikna eden genç, görüntülerle şantaj yapınca suçüstü yakalandı.. Çanakkale'de özel bir şirkette bilgisayar yazılım uzmanı olarak çalışan Serkan K. (22), Ankara'da bir lisede eğitim gören A.S. (17) adlı kızla internet üzerinden arkadaşlık kurdu. İnternette nakolita_65@hotmail. com adlı adresi kullanan Serkan K., MSN'de tanıştığı A.S.'ye kendisini kız olarak "Çisem" ismiyle tanıttı ve İzmir'de yaşadığını söyledi. 'SEN DE SOYUN' Bir süre sonra A.S.'den soyunmasını isteyen Serkan K., çekingen davranan genç kızı ikna etmek için "Ne var bunda. İşte ben soyunuyorum, sen de soyun" dedi. İkna olan A.S. internette soyunmaya başladı. Bunun üzerine Serkan K., genç kızı dakika dakika kaydetti. Daha sonra elindeki görüntülerle şantaj yapan Serkan K., genç kıza "Sanal seks istiyorum" dedi, karşı çıkınca da görüntüleri yaymakla tehdit etti. Genç kızın şikâyeti üzerine Serkan K.'nın adresini tespit eden polis, zanlıyı bilgisayarı başında yakaladı. Gözaltına alınan 17 yaşındaki genç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. | ||
|
22-05-2008, 09:14 | #3 | ||
ah mine'l-aşk Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 | herkese güvenmek bu kadar kolay mı ki? ortada birinin bastırılmamış sapık duyguları, birinin güvenmesi var... ilginç.
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
22-05-2008, 10:15 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 39 | Haklısın valla ...
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
22-05-2008, 10:39 | #5 | ||
BeŞiKtAşKımM.. Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 51 | ya evet bu kızlar cok gerızekalı benımde tanıdıgım var yıne aynı sekil.... sapıklar her ikiside
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
22-05-2008, 12:03 | #8 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 30 | hey allahım yha
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/haberler/62355-chatteki-kizi-soydu-santajdan-tutuklandi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 22-05-2008 08:34 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |