|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
28-05-2008, 08:49 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 |
ÜLKER Grubu’nun amiral gemisi Ülker Bisküvi’nin 2007 yılında brüt esas faaliyet kárı 322 milyon YTL, net dönem kárı ise bir önceki yıla kıyasla yüzde 30 artışla 116 milyon YTL alarak açıklandı. Ülker Bisküvi’nin dün yapılan Genel Kurul toplantısından sonra açıklama yapan Ülker Bisküvi Genel Müdürü Cafer Fındıkoğlu, elde edilen kárlılık artışının, hedeflerle yönetim felsefesi ve yalın yönetim anlayışı neticesinde elde edilen verimliliğe bağlı olduğunu söyledi. Geçen yıl toplam 240 bin ton buğday, 49 bin ton şeker alımı gerçekleştirdiklerini belirten Fındıkoğlu, Ülker Bisküvi’nin iştirakleriyle birlikte 2007 yılında toplam pazar payının ciro bazında yüzde 57.2 olarak gerçekleştiğini belirtti. 2007 yılında toplam 29 milyon YTL tutarında yatırım yapıldığını belirten Fındıkoğlu, bu yıl da 56 milyon YTL’lik yatırım gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Fındıkoğlu, Ülker Bisküvi’de 1 yıldır üretimde transyağ kullanılmadığını da vurguladı. | ||
|
28-05-2008, 09:39 | #2 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 23 | iyi kar payı dağıtır desene keşke ülker den hisse senedi alsaydın tuh | ||
28-05-2008, 09:52 | #3 | ||
ah mine'l-aşk Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 | çok iyi kar yapmışlar.. değirmenin suyu iyi akıyor demek ki
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |