![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, sürekli tartışıtğı annesini onlarca parçaya ayırarak öldüren genç, polise verdiği ilk ifadesinde ateist olduğunu söyledi. Annesini öldürmek için Facebook'taki internet istesinde anket yaptığını doğrulayan genç, annesiyle sürekli tartıştığını kaydetti. Edinilen bilgiye göre, Hamitler Mahallesi Nergiz Sokak'ta ikamet eden M.F. tartıştığı annesi Asiye F.'yi karın boşluğundan bıçakladı. Karnın akmasıyla birlikte annesinin cesedini banyoya götüren 17 yaşındaki genç, 'cesedi nasıl ortadan kaldırırım' düşüncesiyle Bıçakçılar Çarşısı'ndan aldığı satırla annesinin cesedini onlarca parçaya ayırdı. Annesinin cesedini Mudanya'da denize atmayı tasarlayan gencin yardım istediği arkadaşları, polise bilgi verince ceset ortaya çıktı. Gözaltına alınan zanlı polise verdiği ilk ifadesinde; "Annemle sürekli tartışıyordum, dün de odasındaki televizyonu almak istedim vermedi. Tartıştık ve bıçakladım. Kanı görünce cesedi parçalara ayırdım. Ateistim. Mudanya'da denize atmak istedim annemin cesedini, ancak arkadaşlar ihbar etmişler" dediği öğrenildi.</SPAN> | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
from Menzoberranzan... ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() ![]() | Allah belanı versin...
__________________ Hayatta, gri tonu bulunmayanlardanım. Benim için ya SİYAH ya BEYAZ vardır. Azıcık doğru azıcık yanlış diye birşey yoktur. Bana göre Yin'le Yang sapkınlıktır, bahanedir ! ! ! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Diniyle ne alakası var ki. Yada dinsizlğiyle. Ne biçim insanlar var ya, televizyonu vermedi diye öldürüyor. Böylesini hapse değil akıl hastanesine yatırmak lazım.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
hoşçakal yarın ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | önemli olan inandığı şey değil bu tarz bi eylemi yapması..müslüman olsa ne olacaktı ki
__________________ "Toprak sahipleri, çokuluslu şirketler ve işbirlikçi yerlileri, çete sahipleri ve yalakaları, baş ve bakanları, milletlerin bekçileri ve sürülerinin olduğu yerde yer kavgası vermedik. Hiçbir yerdeydik." | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nasıl olurda bir evlat bir anneyi vahşice öldürür. yazıklar olsun!!...
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Eye For An Eye ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | vahşet... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |