|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
30-05-2008, 13:52 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 |
Kaynarcahaber.com sitesinde, belediye başkanı Tuncay Aydın hakkında yayınlanan bir habere hakaret içeren yorumlar yazdığı iddiasıyla Kaynarca Sulh Ceza Mahkemesinde yargılanan Davut C. (22), 11 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemede, Davut C. aleyhine dava açan Kaynarca Belediye Başkanı Tuncay Aydın, ''Aslında ben haber sitesinde sürekli yazılan hakaret ve eleştirilerden şikayetçiyim'' dedi. Duruşmada, internet sitesinin editörü Sedat Balta da tanık olarak dinlendi. Mahkeme heyeti, Davut C'ye, Aydın'a hakaret ettiği gerekçesiyle 11 ay hapis cezası verirken, sanığın sabıkası bulunmaması nedeniyle verilen ceza ertelendi. Davut C'nin kararı temyiz edeceği öğrenildi. | ||
|
30-05-2008, 14:29 | #4 | ||
ah mine'l-aşk Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 43 | güzel olur valla, edepsiz olanlar temizlenir böylece...
__________________ Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
30-05-2008, 14:32 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 39 | süper bişey küfüre karsıyız biz BEŞİKTAŞ' LIYIZ....
__________________ Forum Kurallarına Uyalım !!! BesiktasForum.NET ......... | ||
30-05-2008, 16:07 | #6 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 | benim yorumları bi tarayıver metin varsa bişi imha et sana zahmet.. hapis yatacak durumda değilim walla | ||
30-05-2008, 17:45 | #7 | ||
BeŞiKtAşKımM.. Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 51 | ii artık youtube biraz temizlenir
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |