![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Öz kızına tecavüz etti 09 Haziran 2008 Pazartesi 22:49 Afyonkarahisar'da dehşete düşüren olay! Sürekli alkol alan babanın 1,5 senedir öz kızına tecavüz ettiği ortaya çıktı. Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Kusura beldesinde bir baba öz kızına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandı. Edinilen bilgilere göre Kusura beldesinde yaşayan 16 yaşındaki M.Y. babası S.Y.'nin (36) sürekli alkol aldığı ve 1,5 senedir kendisine tecavüz ettiği ihbarı üzerine harekete geçen Sandıklı jandarma ekipleri beldeye baskın yaparak baba S.Y.'yi gözaltına aldı. Sandıklı Devlet Hastanesi'ne sevk edilen M.Y.'de yapılan muayeden sonra tecavüz bulgularına rastlandı. M.Y., hastanedeki tedavisinin ardından Afyokarahisar Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı kız yetiştirme yurduna yerleştirildi. Baba S.Y. ise çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | bişey dicem tövbe tövbe
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bir şey demene gerek yok...Emin ol herkes,söylemek isdediklerini anlamıştır...Hayatım boyunca hiç küfür etmedim,en ağır olarak kullandığım söz "salak"tır ama buna ne derseniz deyin katılıyorum.Pislik................................ ................................................aş ağılık yaratık
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
rebellious eagle ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | bölyle insanlar okdr çok ki dünyada... bunların ruh sağlığı kesinlikle bozuk.nasıl bi baba kızına ,canına tecavüz edebilirki!!! dediğinz gibi söylenecek okdr çok şey varki... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() | katılıyorum
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
BeŞiKtAşKımM.. ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 52 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | her gün aynı haberler dünyanın çivisi cıktı artık ne bu ya...
__________________ Kalbimin en orta yerinde büyük bir yangın var, Alevler içinde... Beşiktaş sana yemin olsun, Bitmeyecek sevdan... ☻ /▌\ / \ ☻ /▌\ / \Siyah! ☻ /▌\ / \ Beyaz! ☻ /▌\ / \ Hep Seninleyiz! ☻/ /▌Beşiktaş!:) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |