![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Haberler Bu Bölümde Gündem Yaratan Haberler Tartışılır. |
![]() |
| LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | 1.5 miyop birde üstüne astigmatım var...ben yorulmadım şahsen... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | çuvaldızı kendimize iğneyi başkasına batıralım. sonra hackerleri göreve çağıralım. Konu HandaN tarafından (25-06-2008 Saat 14:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Embesil bunlar ya
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 44 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | "Yıllardır ilgili bakanlıklara ve belediyelere hayvan hakları konusunda adım atmaları için çağrıda bulunduk, ancak AB'ye girmeye hazırlanan ülkemizde bu konuda gerekli adımlar atılmadığı gibi hayvanlara yönelik saldırılar daha da arttı". haberin bu kısmı ilgimi çok çekti. tabiki üzücü bir haber ama yıllardır insan hakları kavramı oturtulamadı bu ülkede, hala da oturmuş bir durumda değil. adaletin kefesi insanlar için adil değilken ne yapılması bekleniyor anlamıyorum....
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bizimkiler onları kaideye bile almıyorlar, gelen yine geliyor hatta daha fazlasıyla... Bundan endişemiz yok.. Zaten kaideye alınsa Türkiye'deki bilgisayar kullanan kişilerin İngiltere'nin nüfusuna denk gelir ve Türkiye'deki bilgisayar kullanan vatanseverlerin yapacağı İngiltere'yi karalama kampanyası adı aldınta açılan web siteleri İngiltere'nin nüfusunun yarısı olacak... Böyle birşeye gerek duyulmuyor çünkü bu siteleri yapanlar 3-5 kişi zibidi ve onun ırkçı arkadaşları rağbet gösteriyor bu siteye.. Kısa sözün özün GELEN ZATEN GELİYOR HATTA DAHA ÇOK GELİYOR, HANİ DERLER YA REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ, İNSANOĞLU MERAKLIDIR HERŞEYE, BELKİDE BUNU GÖRMEK İÇİN GELENLERİ BİLE VARDIR.. Bu avrupalı birgün adam olucak ama bizler göremicez. Komik insanlar topluluğu (AB)
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |