![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | en büyüğü 11 yaşında insan olan ilk önce kendisinden utanmalı ya.Bizde böyle kişilerden vatana fayda bekliyoruz.yazık çok yazık 58 sene yaşamış hayattan hiç bir sey öğrenememiş bi insanın bence daha fazla yaşamasına gerek yok bilmem anlatabildim mi?
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 35 ![]() | Ayşee ablaaaaaaaaaaaa ayşe ablaaaaa ![]() Gördün mü neyle kandırmış ![]() Dondurma alcakmış ![]() bu arada konuyu böldüm üzücü bi olay tabi de kızlarında dikkatli olması gerekirdi ![]()
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Artık sürekli tekrarlaya tekrarlaya oğlum bıktı söylediklerimden ama böyle berbat bir ortamda mecburen: - kimseden bir şey alma,biri seni annene götüreceğim derse inanma ve benzeri sözleri devamlı söylüyorum. Çocukları kandırmak o kadar kolay ki,Varada'nın dediği gibi büyük insanlar bile kandırılabiliyor... Allah herkesi tacizden ve sapık zihniyetteki insanlardan korusun.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |